• Šobrīd

    weather img

    Rīga +13°C Skaidrs, R/DR vējš, 1.54 m/s

    Marinēti ķiploku ziedu kāti

    Piedevas
    9. aprīlis, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Svaigi ziedkāti lieliski stiprinās imunitāti, bet marinēti būs patīkami maiga piedeva grilētai gaļai vai dārzeņu sautējumā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    5/5

    Ķiploku ziedu kāti jāmarinē brīdī, kad tiem ir izveidojušies pumpuri, bet vēl nav atvērušies ziedi.

    Recepte 4 puslitra burciņām:

    Uzmanību! Šī marināde ir stipra, tāpēc, ja vēlaties maigāku, pievienojiet sāli un etiķi mazāk, procesā to pagaršojot.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē