• Marinēti ķiploku ziedu kāti

    Piedevas
    9. aprīlis, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Svaigi ziedkāti lieliski stiprinās imunitāti, bet marinēti būs patīkami maiga piedeva grilētai gaļai vai dārzeņu sautējumā.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    5/5

    Ķiploku ziedu kāti jāmarinē brīdī, kad tiem ir izveidojušies pumpuri, bet vēl nav atvērušies ziedi.

    Recepte 4 puslitra burciņām:

    Uzmanību! Šī marināde ir stipra, tāpēc, ja vēlaties maigāku, pievienojiet sāli un etiķi mazāk, procesā to pagaršojot.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē