Marinēti ķiploku ziedu kāti

Piedevas
9. aprīlis, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Marinēti ķiploku ziedu kāti recepte
Marinēti ķiploku ziedu kāti recepte
Svaigi ziedkāti lieliski stiprinās imunitāti, bet marinēti būs patīkami maiga piedeva grilētai gaļai vai dārzeņu sautējumā.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
1 vērtējums
5/5

Ķiploku ziedu kāti jāmarinē brīdī, kad tiem ir izveidojušies pumpuri, bet vēl nav atvērušies ziedi.

Recepte 4 puslitra burciņām:

Uzmanību! Šī marināde ir stipra, tāpēc, ja vēlaties maigāku, pievienojiet sāli un etiķi mazāk, procesā to pagaršojot.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+