• Pikantais zemeņu džems

    Deserti
    Daina Lapiņa
    14. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Pikantais zemeņu džems
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Pikantais zemeņu džems
    Ievārījums, ko pievienosiet nevis pankūkām, bet dažādiem sieriem, cepetim un citiem gaļas ēdieniem. Elegants, bagātīgs džems, ko var pasniegt arī uzkodās = piemēram uz maisītēm ar gaļu vai bekonu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 30m
    • Zemenes, pārbērtas ar ievārījuma cukuru, atstāj uz 30 minūtēm, tad liek uz uguns, apmaisot vāra, līdz cukurs izkūst.
    • Pievieno rozmarīnu, čili pārslas, piparus, sāli un balzametiķi, lēni vāra apmēram 30–35 minūtes vai līdz vajadzīgai konsistencei.
    • Atdziestot džems kļūs biezāks.

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē