• Ķiploku grauzdiņi ar siera mērci

    Uzkodas un salāti
    Daina Lapiņa
    23. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    **Ķiploku grauzdiņi** ar siera mērci
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    **Ķiploku grauzdiņi** ar siera mērci
    Vienkārši un tik lieliski! Uzkoda, kam pretoties nespēj neviens latvieša cilvēks. Kraukšķīgi, smaržīgi grauzdiņi ar maigu un krēmīgu siera mērci.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Maizes šķēlēm nogriež garozu, maizi sagriež stienīšos, platumā un garumā pēc patikas.
    • Pārslaka ar eļļu, apviļā, lai tie viscaur pārklājas, liek cepampannā 200 grādu temperatūrā, cep 15 minūtes.
    • Apgroza un cep vēl, līdz arī otra puse ir apcepta.
    • Vēl karstus grauzdiņus no abām pusēm ierīvē ar ķiploka daiviņu, pārgrieztu uz pusēm, vai sajauc ar saberztu ķiploku.
    • Mērcei krējumu ar majonēzi sajauc, iemaisa sarīvētu sieru, saberztu ķiploku, sasmalcinātas dilles un pēc garšas sāli.
    • Mērci pasniedz pie ķiploku grauzdiņiem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē