• Šobrīd

    weather img

    Rīga +16°C Skaidrs, Z vējš, 3.09 m/s

    Kartupeļu salāti ar bekonu sīrupā

    Kartupeļi
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    30. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kartupeļu salāti ar bekonu sīrupā
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kartupeļu salāti ar bekonu sīrupā
    Varbūt izklausās ekstravaganta, taču šī recepte garšo visiem! Pamatīgi, bagātīgi salāti ātrām, pavasarīgām vakariņām, ņemšanai uz darbu vai celšanai galdā šā gada pirmajā grila ballītē vai piknikā. Vienkārši, bet efektīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Kartupeļus sagriež 4 daļās, sīpolus – daiviņās, liek cepampannā, pārslaka eļļu, pārkaisa sāli un piparus, sajauc, lai visi pārklājas.
    • Krāsnī 220 grādu temperatūrā apgrozot cep apmēram 50 minūtes, līdz ir mīksti. Padzesē.
    • Bekonu uz plīts pannā cep zeltainu un kraukšķīgu. Pārlej sīrupu, iemaisa, lai bekons pārklājas, un no pannas noņem. 
    • Kartupeļus, sīpolus un biezās šķēlēs sagrieztas olas liek lielā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus, dilles un kaperus.
    • Bekonu salauž gabaliņos, pārber salātiem, pārliek ar majonēzes pikām.
    • Blakus liek pārējo majonēzi, ko lieto pēc vēlēšanās.

     

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+