• Kartupeļu salāti ar bekonu sīrupā

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    30. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kartupeļu salāti ar bekonu sīrupā
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kartupeļu salāti ar bekonu sīrupā
    Varbūt izklausās ekstravaganta, taču šī recepte garšo visiem! Pamatīgi, bagātīgi salāti ātrām, pavasarīgām vakariņām, ņemšanai uz darbu vai celšanai galdā šā gada pirmajā grila ballītē vai piknikā. Vienkārši, bet efektīgi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Kartupeļus sagriež 4 daļās, sīpolus – daiviņās, liek cepampannā, pārslaka eļļu, pārkaisa sāli un piparus, sajauc, lai visi pārklājas.
    • Krāsnī 220 grādu temperatūrā apgrozot cep apmēram 50 minūtes, līdz ir mīksti. Padzesē.
    • Bekonu uz plīts pannā cep zeltainu un kraukšķīgu. Pārlej sīrupu, iemaisa, lai bekons pārklājas, un no pannas noņem. 
    • Kartupeļus, sīpolus un biezās šķēlēs sagrieztas olas liek lielā traukā, pārkaisa sasmalcinātus pētersīļus, dilles un kaperus.
    • Bekonu salauž gabaliņos, pārber salātiem, pārliek ar majonēzes pikām.
    • Blakus liek pārējo majonēzi, ko lieto pēc vēlēšanās.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē