• Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem

    Itālijas virtuve
    18. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem
    Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem
    Lēna cepšana no tomātiem izvelk to dabisko saldumu un sāļumu. Tās ir garšas, kas atraisās, tomātus kaltējot saulē, un mēs iegūstam tādus kā viltotos kaltētos tomātus, tikai sulīgākus. Ķiploki, paprika, rozmarīns un citronu mērce kārdinoši papildinās salātu garšu.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    4
    Izmaksas
    Lēti

     

    Šī ir ļoti klasiska itāļu virtuves garšu kombinācija. Tomēr tas, ka dārzeņi lēnām karsējās krāsnī kā pirtī, salātus dara sātīgus un visai greznus pēc garšas. Lēni ceptos tomātus jūs varat pasniegt arī kā interesantu uzkodu kopā ar mocarellu un rukolas lapiņām. Kā piedevu dažādiem salātiem un gaļas ēdieniem. Tos var pārliet ar olīveļļu un aizvākojamā traukā uzglabāt ledusskapī apmēram nedēļu. 

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē