Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem

Itālijas virtuve
18. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem
Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem
Lēna cepšana no tomātiem izvelk to dabisko saldumu un sāļumu. Tās ir garšas, kas atraisās, tomātus kaltējot saulē, un mēs iegūstam tādus kā viltotos kaltētos tomātus, tikai sulīgākus. Ķiploki, paprika, rozmarīns un citronu mērce kārdinoši papildinās salātu garšu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Lēti

 

Šī ir ļoti klasiska itāļu virtuves garšu kombinācija. Tomēr tas, ka dārzeņi lēnām karsējās krāsnī kā pirtī, salātus dara sātīgus un visai greznus pēc garšas. Lēni ceptos tomātus jūs varat pasniegt arī kā interesantu uzkodu kopā ar mocarellu un rukolas lapiņām. Kā piedevu dažādiem salātiem un gaļas ēdieniem. Tos var pārliet ar olīveļļu un aizvākojamā traukā uzglabāt ledusskapī apmēram nedēļu. 

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

Klubs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Santa+