Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem

Itālijas virtuve
18. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Siltie orzo salāti ar krāsnī ceptiem ķirštomātiem
Lēna cepšana no tomātiem izvelk to dabisko saldumu un sāļumu. Tās ir garšas, kas atraisās, tomātus kaltējot saulē, un mēs iegūstam tādus kā viltotos kaltētos tomātus, tikai sulīgākus. Ķiploki, paprika, rozmarīns un citronu mērce kārdinoši papildinās salātu garšu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4
Izmaksas
Lēti

 

Šī ir ļoti klasiska itāļu virtuves garšu kombinācija. Tomēr tas, ka dārzeņi lēnām karsējās krāsnī kā pirtī, salātus dara sātīgus un visai greznus pēc garšas. Lēni ceptos tomātus jūs varat pasniegt arī kā interesantu uzkodu kopā ar mocarellu un rukolas lapiņām. Kā piedevu dažādiem salātiem un gaļas ēdieniem. Tos var pārliet ar olīveļļu un aizvākojamā traukā uzglabāt ledusskapī apmēram nedēļu. 

Lasi citur

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs