• Kabaču nūdeles ar zivju pirkstiņiem

    Pamatēdieni
    Daina Lapiņa
    27. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kabaču nūdeles ar zivju pirkstiņiem
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Kabaču nūdeles ar zivju pirkstiņiem
    Mazliet neparasta un tik laba kombinācija – kraukšķīgie zivju pirkstiņi ar svaigajām un veselīgajām kabaču nūdelēm. Ļoti ātri un vienkāršī pagatavojama, viegla maltīte.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    • Saldētos zivju pirkstiņus apgrozot eļļā izcep, uzglabā siltus.
    • Cukīni vai mazus kabacīšus sagriež šaurās, garās nūdelēs ar speciālu šim nolūkam domātu nazīti.
    • Ja tāda nav, dārzeņus var sagriezt plānās šķēlītēs.
    • Sīpolu un ķiplokus sasmalcina, pannā uzkarsētā eļļā cep mīkstus.
    • Liek klāt kabaču nūdeles, pārkaisa sāli, piparus, apmaisot vienu, divas minūtes cep mīkstas, raugoties, lai nepārcepas.
    • Iemaisa pārslacītu citrona sulu.
    • Ceptās kabaču nūdeles sadala 4 porcijās, virsū liek ceptos zivju pirkstiņus, papildina ar pārgrieztiem ķirštomātiņiem un brokoļiem. 

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē