• Franču ābolkūka. Krēmīga un mutē kūstoša!

    Kūkas
    Daina Lapiņa
    18. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ļoti garda ābolu tarte franču gaumē. Var ēst gan siltu, gan aukstu, klāt pasniedzot saldējumu vai putukrējumu. 
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    24 cm dimetra veidne
    Izmaksas
    Vidējas
    4 vērtējumi
    5/5

    Vēl idejas kūkām:

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē