• Bieza un pikanta ātrā čili zupa

    Zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ātrā čili zupa
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ātrā čili zupa
    Vai pēc garas darba dienas vai rudenīga pārgājiena var iedomāties ko labāku par biezu, tumīgu, sātīgu čili? Īstais laiks vienu uzvārīt! Šis neaizņems ilgāk par pusstundu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Sīpolu sasmalcina, katliņā uzkarsētā eļļā gabaliņus apmaisot cep mīkstus.
    • Liek klāt sadrupinātu malto gaļu, apmaisot cep, līdz pazūd gaļas sārtā krāsa.
    • Pieliek nokāstas un noskalotas pupiņas, kukurūzas graudus, sasmalcinātus tomātus (arī tos var aizstāt ar konservētiem), garšvielas un 1 1/2 glāzes ūdens.
    • Uzvāra, karstumu samazina, lēni vāra 8–10 minūtes.
    • Gatavu aso, biezo zupu sadala porcijās, virsū pēc patikas liek skābo krējumu, pārkaisa sakapātas koriandra vai pētersīļu lapiņas.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē