• Šobrīd

    weather img

    Rīga -5°C Mākoņains, A/DA vējš, 2.06 m/s

    Bieza un pikanta ātrā čili zupa

    Gaļas ēdieni
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    5. oktobris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ātrā čili zupa
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Ātrā čili zupa
    Vai pēc garas darba dienas vai rudenīga pārgājiena var iedomāties ko labāku par biezu, tumīgu, sātīgu čili? Īstais laiks vienu uzvārīt! Šis neaizņems ilgāk par pusstundu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m
    • Sīpolu sasmalcina, katliņā uzkarsētā eļļā gabaliņus apmaisot cep mīkstus.
    • Liek klāt sadrupinātu malto gaļu, apmaisot cep, līdz pazūd gaļas sārtā krāsa.
    • Pieliek nokāstas un noskalotas pupiņas, kukurūzas graudus, sasmalcinātus tomātus (arī tos var aizstāt ar konservētiem), garšvielas un 1 1/2 glāzes ūdens.
    • Uzvāra, karstumu samazina, lēni vāra 8–10 minūtes.
    • Gatavu aso, biezo zupu sadala porcijās, virsū pēc patikas liek skābo krējumu, pārkaisa sakapātas koriandra vai pētersīļu lapiņas.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+