• “Porsche” klāstu papildina īpašas “Platinum Edition” versijas “Cayenne“ modelim

    Premium segments
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    11. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Ar ekskluzīvi saskaņotiem dizaina elementiem platīna krāsojumā un papildu aprīkojumu standarta komplektācijā “Porsche” tirgū laiž īpašās “Cayenne Platinum Edition” versijas, teikts uzņēmuma paziņojumā.

    “Platinum Edition” versijas pieejamas “Cayenne”, “Cayenne E-Hybrid” un “Cayenne S” modeļiem, kā arī attiecīgajiem kupejas variantiem.

    “Cayenne Platinum Edition” izsmalcināto un ekskluzīvo izskatu raksturo vairākas šim modelim raksturīgas detaļas platīna satīna krāsojumā. Priekšpusē esošo gaisa atveru lūkas, aizmugurējā LED apgaismojuma joslā iestrādātie “Porsche” burti, modeļa nosaukums aizmugurē un standarta komplektācijā pieejamie 21 collas “RS Spyder Design” diski, kas īpaši rezervēti “Platinum Edition”, ir veidoti tieši izteiksmīgajā platīna krāsā.

    Melnie sporta izplūdes sistēmas uzgaļi un sānu logu apmales izceļ šīs īpašās sērijas sportisko un eleganto izskatu. Pieejamas arī saskaņotas vienkāršas baltās un melnās krāsas, kā arī “Jet Black” melna, “Carrara White” balta, “Mahogany” brūna, “Moonlight Blue” zila un īpašā “Crayon” metāliski gaiši pelēkā krāsa.

    Mūsdienīgajā interjerā “Crayon” gaiši pelēkas krāsas drošības jostas un matēta alumīnija durvju ailes ar “Platinum Edition” logo, kā arī teksturēta alumīnija interjera pakotne un sudraba krāsas apdare rada īpašu noskaņu.

    “Cayenne Platinum Edition” standarta komplektācijā pieejams arī ar paplašinātu aprīkojuma klāstu. Tajā ietverti LED priekšējie lukturi ar “Porsche” dinamisko apgaismojuma sistēmu (PDLS), panorāmas lūkas sistēma, tonēti stikli, Bose® skaņas sistēma, noskaņojuma apgaismojums, ādas sporta sēdekļi ar astoņu pozīciju regulēšanu, “Porsche” ģerbonis priekšējo un aizmugurējo sēdekļu galvas atbalstos un analogs pulkstenis priekšējā panelī.

    “Porsche Exclusive Manufaktur” piedāvā plašas individualizācijas iespējas interjeram un eksterjeram – sākot ar atsevišķām izmaiņām un beidzot ar vērienīgām modifikācijām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē