• «Porsche» iegūs moderno «Google» navigācijas sistēmu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    15. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Porsche» un «Google» paplašina sadarbību, lai nodrošinātu vēl daudzpusīgāku «Google» pakalpojumu integrāciju «Porsche» automobiļos, informē uzņēmumā.

    Nākamajās spēkratu paaudzēs «Porsche» piedāvās «Google» pakalpojumus navigācijas, runas atpazīšanas un dažādu lietotņu ekosistēmām, kā arī uzņēmums šīs desmitgades vidū plāno sākt jauno, ar «Google» integrēto sistēmu aprīkoto automašīnu ražošanu.

    Šī «Google» ekosistēmas integrācija ietvers «Google Maps», «Google Assistant» un citas «Google Play» veikalā atrodamās lietotnes. «Porsche» klientiem arī turpmāk būs pieejama pazīstamā «Porsche» komunikāciju sistēmas (PCM) lietotāja saskarne, tostarp regulāri tiešsaistes atjauninājumi, lai PCM sistēma būtu aktuāla.

    «Mūsu klienti ar «Porsche» automobiļiem piepilda sapņus. Viņi vēlas ne tikai mūsdienīgu dizainu un izcilu veiktspēju, bet arī nevainojamu digitālo pieredzi. Jaunajā lietotņu ekosistēmā integrēsim platformas un lietotnes, kuras klienti jau pazīst un izmanto savās ierīcēs,» saka «Porsche AG» valdes priekšsēdētājs Olivers Blūme.

    «Lai to paveiktu iespējami augstākā kvalitātē, sadarbojamies un izstrādājam inovācijas kopā ar pasaulē vadošajiem tehnoloģiju partneriem.»

    Nākotnē klientiem svarīgās dažādu pakalpojumu sniedzēju ekosistēmas tiks integrētas automobilī uzreiz, izmantojot standartizētas saskarnes un platformas. Tādējādi PCM kļūs par neatņemamu «Porsche» klientu digitālās ekosistēmas sastāvdaļu visā pasaulē, un «Google» integrēto sistēmu ieviešana ir pirmais solis šīs attīstības virzienā. «Porsche» un «Google» partnerība ir ilgtermiņa sadarbība.

    «Esam gandarīti par iespēju sadarboties ar «Porsche», lai palīdzētu uzņēmumam sasniegt mērķi – nodrošināt inovatīvu un noderīgu automobiļu lietošanas pieredzi saviem klientiem,» norāda «Google» platformu un ekosistēmu vecākais viceprezidents Hiroši Lokheimers. «Ar informācijas un izklaides sistēmas pieredzi, kas balstīta «Android» operētājsistēmā, autovadītāji varēs piekļūt jaunākajām «Google» tehnoloģijām un pakalpojumiem, apvienojot to ar lielisko «Porsche» dizainu un zīmolu.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē