• Modernizētā Citroen C3 pirmais brauciens

    Pirmais brauciens
    Toms Timoško
    Toms Timoško
    10. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Toms Timoško
    2/6Dizains

    Dizains

    C3 dizains jau no pašiem pirmsākumiem bijis radīts tiem, kuri auto plūsmā vēlas izcelties. Modernizētā modeļa eksterjerā ieviestas minimālas izmaiņas – stilizētais radiatora režģis tagad savieno gan augstu novietotos LED lukturus, gan zemāk esošo miglas optiku. Tas viesis nelielas izmaiņas arī bampera un aizsargplastmasu dizainā. Tāpat tikusi mainīta arī ir durvju apakšās esošā Airbump forma, kas vienlaikus kalpo kā virsbūves aizsardzības un stila elements. Sākotnēji tumšās krāsas sargi tika ieviesti C4 Cactus, bet vēlāk šos elementus pārņēma arī citi saimes modeļi.

    C3 piedāvā vienu no plašākajām individualizācijas iespējām visā klāstā. Jau tā iespaidīgo krāsu paleti papildinājis Elixir Red un Spring Blue tonis, vēl vairāk pavairojot divtoņu krāsojuma iespējas.

    Kopumā C3 piedāvā 97 dažādas ārējo krāsu kombinācijas.

    Hečbeka interjers pilnībā sasaucas ar citu Citroen modeļu filozofiju. Iekšējie durvju rokturi vizuāli atgādina veclaicīgas siksnas, durvju apdarē ir zīmolam raksturīgie ielaidumi un no C4 Cactus aizgūta vēl viena būtiska ekstra – komforta sēdekļi. Neatkarīgi no tā, vai atrodaties priekšā vai aizmugurē, sajūtu ziņā tas atgādinās atrašanos ļoti ērtā un mīkstā klubkrēslā.

    Šāds komforta līmenis mazo hečbeku klasē ne pavisam nav raksturīgs.

    Mīkstais sēdekļu pamatnes polsterējums lieliski apslāpē pat grants ceļa trepi, padarot kompakto franču hečbeku daudzpusīgāku un vieglāk lietojamu.

    Ja sēdēšanas komfortu vēlaties izbaudīt pilnībā, aizmugurē vēlams sēsties ne vairāk kā diviem pasažieriem. Kas attiecas uz ietilpību, bagāžas nodalījuma 300 litros varēs salikt vairumu nepieciešamās mantas – pienācīgs rezultāts šāda izmēra automašīnai.

    Vēl viens jaunievedums ir koka imitācijas apdare uz priekšējā paneļa. Šis nebūs premium segmentā sastopamais piano black, taču dažu pircēju acīs šāds risinājums tiks novērtēts augstāk nekā klasiskais plastmasa materiāls.

    Apskata turpinājums:

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē