• Briti pieprasa parādīt dzīvu princesi Keitu! Publicēta jauna, aizdomīga paparaci bilde

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    14. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Karaļnamam iespējami drīz būs jāparāda tautai dzīvu Keitu Midltoni, jo neziņas raisītā spriedze jau kļuvusi neciešama. Publiskota jauna Keitas bilde, un tā fanus iedzimusi stresā vēl vairāk nekā viņas ar fotošopu apstrādātā ģimenes ainiņa.

    Pagaidām tā vietā, lai Keita Midltone kliedētu ļaužu bažas un nelabās aizdomas, un kaut uz mirkli parādītos tautai – vismaz sniegtu nelielu video interviju, tiek sētas arvien lielākas šaubas. Karaļnamā notiekot kas nelāgs! Briti sociālajos tīklos pieprasa reālus pierādījumus, ka ar Keitu viss ir kārtībā.

    Nesen sociālajos tīklos tika publicēta Velsas princeses un viņas bērnu kopbilde, kurai vajadzēja nomierināt satrauktos britus. Tai vajadzēja vēstīt – princese atlabst pēc operācijas, izskatās labi un drīz atgriezīsies pie karaliskās ģimenes pienākumu pildīšanas. Taču tā vis nebija. Vērīgākie pamanīja, ka bilde ir pamatīgi apstrādāta, kombinēta un, iespējams, tapusi jau pērn. Tas tikai pastiprināja bažas, ka princese tiek apzināti slēpta. Drīz vien princese nāca klajā ar atvainošanos, ka tikai gribējusi izskatīties labāk šajā bildē un, kā jau daudzi foto entuziasti, mākslīgi uzlabojusi bildi. Vieni atviegloti nopūtās, bet citi iegrima vēl dziļākā princeses pazušanas lietas izmeklēšanā. Kurš gan var droši apgalvot, ka princese pati rakstījusi šo atvainošanos?

    Tikai pāris stundas pēc šī paziņojuma medijos nākusi aģentūras «Goff Photos» bilde – tajā, izbraucam no karaliskā īpašuma automašīnā «Range Rover», it kā redzama princese Keita kopā ar vīru princi Viljamu. Fani jau izpētījuši, ka arī šajā bildē ir dīvainas nianses – ķieģeļu sienas krāsa aizdomīgi mainās. «Daily Mail» vēsta, ka ar šo it kā nejaušo, bet patiesībā apzināti radīto kadru karaļnams nopludinājis, lai radītu ilūziju, ka ar princesi viss ir labi. Savukārt cits izdevums pieļauj, ka patiesībā Viljams auto esot braucis viens, bet Keitas šajā bildē esot iemontēta. Un kurš gan var pateikt, ka tā vispār ir Keita, ja redzams tikai viņas pakausis? «Vai tiešām neviens nepamanīja, ka ķieģeļi, kas redzami caur auto logu, galīgi nesakrīt ar tiem kas ir ārpusē?» šausminās ļaudis vietnē «X».

    Aģentūra, kura uzbildējusi šo kadru, izdevumam «E!News» atzinusi, ka bildes ir apgrieztas un izgaismotas, bet nekas vairāk ar šo fotogrāfiju neesot darīts. Tikpat neticama britiem šķiet arī pirms nedēļas publicētā bilde, kur Keita it kā brauc auto kopā ar savu māti. Izskatās, ka patiesībā automāšinā sēž viņas māsa Pipa.

    Medijos izskanējušas vairākas versijas par to, kas patiesībā noticis ar britu princesi. Viena no pēdējām – Keita esot aizlaidusies no karaliskās ģimenes, un to viņi nevar atklāt pasaulei. Viņa grasoties šķirt laulību. Izplatītākā versija vēsta, ka Keita kopš operācijas nav redzēta tāpēc, ka jūtas slikti. Iespējams, esot dzīvībai bīstamā stāvoklī. Karaļnams līdz šim aprobežojas ar īsiem izteikumiem, ka Keita veseļojas. Taču kopš Ziemassvētkiem viņa nav redzēta, un tas ir patiešām dīvaini.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē