• Baisi jaunumi: Keitas Midltones darbinieki pēc operācijas viņu vairs nav redzējuši

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    15. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Velsas princeses Keitas Midltones mīklainā pazušana satraukusi visu pasauli. Ik pa laikam medijos tiek iemesti nepārliecinoši pierādījumi, ka ar viņu viss ir kārtībā, un princeses fani tam netic. Tagad atklājies, ka arī princeses darbinieki Keitu nav redzējuši jau ļoti sen…

    Janvāra sākumā Keitai bija plānota vēdera dobuma operācija, un kopš Ziemassvētkiem viņa ir pazudusi bez pēdām. Nekādu tiešu pierādījumu, ka ar princesi viss ir kārtībā, nav. To, ka princese atlabst pēc operācijas, neizplūstot garās runās, apgalvo viņas vīrs princis Viljams. Tiek solīts, ka pēc Lieldienām Keita atgriezīšoties pie karalisko pienākumu pildīšanas. Taču karaliskās ģimenes faniem ir aizdomas, ka tā vis nav. Ar princesi atgadījies kas nelāgs? Vai viņas dzīvība ir briesmās? Bet varbūt viņa ir aizmukusi no prinča, jo izskanējušas runas par viņa iespējamo sānsoli ar ģimenes draudzeni? Versiju ir daudz, bet pierādījumu nav nevienai no tām. Tāpat kā nav pierādījumu, ka Keita ir sveika un vesela.

    Nupat «US Weeklu» paziņojis, ka arī ļaudis, kas strādā pie Keitas Midltones, ir nopietni nobažījušies par princesi. Viņi Keitu neesot redzējuši jau kopš Ziemassvētkiem!

    Arī par to, ka viņai tiks veikta operācija, esot uzzinājuši vien no karaļnama publiskotā paziņojuma.

    Pirms tam par to neesot pat nojautuši. Kāds karaļnamam pietuvināts cilvēks izdevumam esot teicis, ka tikai daži cilvēki zina, kas patiesībā šobrīd notiek, taču viņi klusēs. Dažādu mediju žurnālisti katru dienu karaļnamam lūdz sniegt jebkādu informācijas par Velsas princesi,  taču tiekot ignorēti jau nedēļām ilgi.

    Princis šonedēļ vairākkārt parādījies dažādos oficiālos pasākumos un teicis runu, taču ne reizi nav pieminējis sievu. Kāds karaliskās ģimenes darbinieks gan norādīja medijiem, ka ne princis, ne princese neuzskata, ka Keitas medicīniskajiem dokumentiem jābūt pieejamiem visai sabiedrībai. Kā ikvienam cilvēkam, arī viņai ir tiesības atveseļoties bez liekas uzmanības. Lai mazinātu pieaugošo spriedzi ap šo jautājumu, Keita gan varētu sniegt video paziņojumu, taču tas netiek darīts.  

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē