• «Renault» piedāvā iespēju izmēģināt jaunākos elektroauto un hibrīda modeļus

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    22. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Renault» uzsāk «Renault E-Tech Tour 2023» pasākumu sēriju 6 lielākajās Baltijas valstu pilsētās. No 21. līdz 23. septembrim tā viesosies Latvijā. Pasākuma apmeklētājiem būs lieliska iespēja uzzināt vairāk par Renault 100 % elektriskajiem un hibrīdmodeļiem, kā arī izbaudīt vislielāko braukšanas prieku.

    Pasākuma mērķis ir veicināt elektromobilitātes popularitāti. Eiropas elektrisko automobiļu tirgus celmlauzim un līderim Renault ir vairāk nekā desmit gadu pieredze šajā jomā, ko pierāda 10 miljardi kilometru, ko ir nobraukuši vairāk nekā 400 000 pārdoto elektromobiļu.

    Latvijā pasākums «Renault E-Tech Tour 2023» norisināsies no 21. līdz 23. septembrim tirdzniecības centrā Akropolē, Rīgā.

    «Renault E-Tech Tour 2023» pasākuma laikā būs iespējams iepazīties ar «Renault» jaunāko elektrisko modeļu klāstu – «Megane E-Tech electric» un hibrīdmodeļiem «Austral E-Tech full hybrid» un «Clio E-Tech full hybrid».

    «E-Tech full hybrid» tehnoloģiju aizsargā vairāk nekā 150 patentu pieteikumu. Tā balstās uz «Renault» bagāto pieredzi «Formulā 1», it īpaši enerģijas atgūšanas jomā. Tehnoloģija nodrošina lielāku dinamiku apvienojumā ar lielāku energoefektivitāti.

    Lielākā atrakcija būs iespēja veikt izmēģinājuma braucienus ar «Renault» automašīnām. «Austral E-Tech» un «Clio E-Tech» hibrīdversijas piedāvā iespēju braukt pilsētā elektriskā režīmā, apvienojot braukšanas prieku ar mazāku degvielas patēriņu un zemāku CO2 izmešu daudzumu.

    Prezentāciju papildinās modelis ar kompaktu hečbeka siluetu, krosovera aprisēm, izteiksmīgu aizmuguri, sportisku, slīpu jumta līniju un 20’’ lietajiem diskiem, kas rada vēl nebijušu veidolu – tas ir elektriskais «Megane E-Tech» – jaunāko tehnoloģiju izmantošanas rezultāts. Šis elektromobilis ir aprīkots ar viedo uzlādes sistēmu, un nākotnē, pateicoties «vehicle-to-grid» (V2G) tehnoloģijai, vajadzības gadījumā tas arī varēs nodot daļu enerģijas tīklam. Šī automašīna ir savienota ar pasauli, kā arī integrēta gan lietotāju elektriskajā, gan digitālajā ekosistēmā.

     

     
     
     
     
    auto 12px; width:50px;">
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     

    A post shared by Norde.lv (@norde.lv)


    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē