• «Renault» atklāj jaunā «Rafale» krosovera cenu

    Auto
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    «Renault Rafale» pirmo reizi tika prezentēts pagājušā gada jūnijā Starptautiskajā aviācijas un kosmosa šova Leburžē, Francijā.

    «Rafale» simbolizē «Renault» pāreju uz nākamo līmeni. Pēc C segmenta iekarošanas, kas bija viena no «Renalution» stratēģiskā plāna prioritātēm, zīmols pāriet uz D segmentu, kur – pēc «Espace» ieviešanas – parādās vēl viens pārstāvis, proti, dinamiskā SUV kupeja – «Rafale».

    «Rafale E-Tech full hybrid» ir 4,71 m garš, 1,86 m plats, 1,61 m augsts un ir konstruēts uz CMF-D platformas. Automašīnas pievilcīgais izskats un dinamiskās proporcijas sniedz braukšanas prieku visiem pasažieriem, kuriem būs iespēja baudīt plašās telpas un inovatīvu aprīkojumu.

    Automašīnas aizmugurē pasažieriem ir pietiekami daudz vietas – vieta kājām ceļgalu augstumā ir 302 mm. Neskatoties uz kupejai līdzīgo siluetu, telpa virs galvas aizmugurē ir 880 mm.

    «Rafale» piedāvā inovatīvu «Solarbay» stikla jumtu®, kura pamatā ir PDLC (šķidrkristālisko polimēru dispersijas) tehnoloģija. Jumtu pēc vajadzības var padarīt gaišāku vai tumšāku. Jumta lietošana ir ļoti ērta un to var vadīt ar balsi, izmantojot «Google» asistentu, vai vadības pogu. Bagāžnieka tilpums ir 627 litri.

    Bagātīgi aprīkots standarta aprīkojumā «Renault Rafale E-Tech full hybrid« piedāvā ekonomisku 200 ZS hibrīddzinēju un daudzpakāpju automātisko pārnesumkārbu, kas »Renault Rafale» ir sava segmenta priekšgalā attiecībā uz iespējamo nobraukumu (līdz 1100 km) un CO₂ izmešiem (4,7 l/100 km un 105 grami CO₂/km).

    Modeļa esprit «Alpine» versija ir pieejama ar «4Control» advanced» sistēmu – četru grozāmo riteņu sistēmu, kas garantē nepārspējamu braukšanas pieredzi.

    Šī sistēma ievērojami uzlabo manevrēšanas spēju, braucot pilsētas satiksmē vai līkumos ar lielāku ātrumu.

    «Rafale piedāvā arī unikālu «openR link» multivides sistēmu, kas integrēta ar «Google» pakalpojumiem un vairāk nekā 50 pieejamām lietojumprogrammām.

    Gada beigās «Renault» piedāvās augstas veiktspējas versiju «Rafale E-Tech 4×4» ar 300 ZS, nodrošinot vēl lielāku braukšanas prieku. Šī versija būs aprīkota ar papildu elektromotoru uz aizmugurējās ass un izmantos īpašus šasijas iestatījumus.

    Jaunā SUV kupeja ir pieejama divos aprīkojuma standarta līmeņos: «Techno» un «esprit Alpine» un tās cenas ir 40 890 un 44 890 EUR eiro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē