• Noskaidrots, kurš ir uzticamākais auto zīmols

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    2. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mode nāk un iet, bet kāda japāņu auto zīmola uzticamība paliek nemainīga.

    «Lexus» automobiļu augstā kvalitāte atkal ir guvusi apliecinājumu, zīmolam jau septīto reizi iegūstot pirmo vietu Lielbritānijas žurnāla «What Car?» ikgadējā Uzticamības aptaujā.

    Klēra Evansa, žurnāla «What Car?» patērētāju redaktore un pētījuma veidotāja: «Ja uzticamība ir jūsu prioritāte, «Lexus» automašīna ir labākā izvēle. Šīs markas automobiļiem tehniski defekti ir ārkārtīgi reti, un, pat ja tādi gadās, dīleri ātri un bez maksas visas problēmas novērš. Šis zīmols ir auto uzticamības jomas pašā priekšgalā.»

    Lielbritānijas vadošās patērētāju organizācijas un automobiļu iegādes platformas 2023. gada pētījumā piedalījās gandrīz 22 000 automobilistu, un tajā tika noskaidroti automobiļi ar vislabākajiem un vissliktākajiem defektu rādītājiem. Rezultāti, kas aptvēra 32 auto markas un 178 dažādus modeļus vecumā līdz pieciem gadiem, atklāja, ka «Lexus» ieguvis nepārspējamu rezultātu – 98,3 %, turklāt, ņemot vērā ne tikai radušos defektu skaitu, bet arī to novēršanai nepieciešamo laiku un remonta izmaksas.

    «Lexus» izcēlās vairākās pētījuma kategorijās, bet jo īpaši ģimenes SUV klasē, kur pirmās paaudzes NX ieņēma pirmo vietu ar 99,8 %, otro vietu ar 99,4 % ieguva pilnīgi jaunais NX, bet trešo vietu ar 99,3 % – UX. «Lexus RX» rezultāts savukārt bija 98,6 %, un tas ieņēma otro vietu starp lielajiem SUV automobiļiem. 

    Visi šie modeļi ir pašuzlādes hibrīda elektriskie automobiļi, un šī spēka piedziņa pētījumā tika atzīta par visuzticamāko un visvieglāk remontējamo problēmu gadījumā.

    «Lexus IS» sedans vairs nav pārdošanā, taču tā īpašnieki joprojām novērtē modeļa izturību: tas ar 98 % rezultātu ierindojās pirmajā vietā biznesa klases automobiļu kategorijā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē