• Mielavu ļoti interesē, kurš maksā par prezidenta izklaidēm. Pats vai tauta?

    Nauda
    Marta Kalniņa
    1. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Mūziķi Ainaru Mielavu gada pēdējā dienā satrauca, kurš īsti maksā par Valsts prezidenta biļetēm uz dažādiem kultūras pasākumiem.

    Gada nogalē Latvijas prezidents sociālajos tīklos dalījās priekā par apmeklēto pasākumu:«Dzirkstošs un visai jestrs Gadumijas koncerts Latvijas Nacionālajā operā un baletā, lielisks gada noslēgums.» Šis paziņojums jaunā gada pirmajā dienā nepaslīdēja garām mūziķim Ainaram Mielavam, kuram vietnē «X» tūdaļ radās praktiskas dabas jautājums:«Jūs, Edgar, pats iegādājaties biļetes uz visiem pasākumiem, kurus slavējat? Vai arī Jums tās piegādā koncertu un izrāžu rīkotāji, ar cerību uz prezidenta piecām zvaigznītēm? Zinu, ka personiski  neatbildat uz sociālo tīklu komentāriem, tomēr šoreiz atbilde ir ĻOTI būtiska.» 

    Rinkēvičs ar atbildi nesteidzās, bet diskusijā tūdaļ iesaistījās reklāmists Ēriks Stendzenieks, kurš norādīja:«Ainar, tas vēl labi, ja uzicina organizētāji. Ja biļetes pērk kanceleja, Tu vēl pemaksā no saviem nodokļiem.» Mielavu tāda iespējamība ne pa jokam satrauca: ««Infļunceriem» parasti maksā reklāmdevējs, vai ne? Sanāk, ka šajā gadījumā aģentūra Valsts kanceleja!»

    Daudzus pārsteidza šada Mielavs ziņkārība, un izskanēja arī viedoklis par to, ka Mielavam, kurš dziedājis 9.maija pasākumos, gan neklātos rakstīt šādas piezīmes. 

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē