• Kā tagad dzīvo slavenais Tinder krāpnieks Saimons? Netflix viņu padarīja par zvaigzni

    Krāpniecība
    Marta Kalniņa
    22. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Saimons Levajevs
    Foto: Instagram
    Saimons Levajevs
    Šonedēļ sociālajos tīklos izskanēja kārtējais mīlas afērista stāsts – vairākas latviešu meitenes atklāja, ka tiekas ar vienu un to pašu puisi, un viņš visas veikli tinis ap pirkstu. Kādai nu ir salauzta sirds. Bet kā tagad klājas slavenākajam Tinder afēristam Saimonam Levajevam, kurš ne tiaki lauza sirdis, bet arī izrkrāpa no sievietēm milzu naudu un kļuva par Netflix filmas varoni?

    Tinder Swindler – atmaskots, bet ne pārmācīts 
    Ir pagājuši pieci gadi kopš brīža, kad  tika atkosts slavenā Tinder afērista stāsts. Trīs gadus vēlāk tas ieguva pasaules slavu – šis stāsts nonāca uz ekrāniem Netflix dokumentālajā filmā Tinder Swindler. Tā vēstīja par asviedīgo Saimonu Levajevu, kurš populārajā iepazīšanās lietotnē bija uzsācis attiecības ar vairākām sievietēm dažādās valstīs. Radījis iespaidu, ka ir miljardiera dēls un savaldzinājis viņas ar savām manierēm, romantisko tēlu un, protams, luksusa dzīvesveidu – lidojumi privātajā lidmašīnā, bagātnieku cienīgi ceļojumi un ballītes. Ar visām viņš kaldinājis it kā nopietnus skaistās nākotnes plānus.Raisījis tik lielu uzticību, ka sievietes bija gatavas viņu glābt no izdomātām problēmām un iegrābās pamatīgos parādos.

    Ar ko gan tu riskē, aizdodot naudu savam bagātajam līgavainim, kurš nonācis nepatikšanās?

    Viņš taču bez grūtībām atdos, turklāt sievietei šķiet, ka viņu gaida materiāli nodrošināta nākotne viņam blakus. Taču kādā brīdī Saimona, kurš patiesībā bija Šimons Hajuts no parastas izrāēliešu ģimenes, sievetes atklāja nepatīkamu patiesību – viņas ir nežēlīgi piemānītas. Ar žurnālistu iesaisti trim piemānītajām izdevās sapņu princi tomēr paņemt pie dziesmas, un Saimons pat nonāca aiz restēm.

    Kopumā viņš no savām draudzenēm esot izkrāpis vismaz miljonu eiro,

    taču pilnībā iņš to nekad nav atzinis. Tikmēr Saimona upuri turpinot maksāt savus milzu parādus. Dalība filmā neesot segusi visus izdevumus, kādi sievietēm radušies romantisko piedzīvojumu dēļ.

    Saimons Levajevs
    Saimons Levajevs

    Turpina šikot un tiekas ar skaistuli 

    Kas ar slavenāko mīlas lietu afēristu notika tālāk? Pa šo laiku viņš ir paguvis pasēdēt Somijas cietumā, jo viņam biaj izvirzīta apsūdzība krāpniecībā. Savukārt dzimtajā Izraēlā, uz kurieni tika nosūtīts, Saimons ieslodzījumā pavadīja tikai piecus mēnešus, lai gan viņam piesprieda pusotru gadu aiz restēm.  Viņu priekšlaicīgi atbrīvoja par priekšzīmīgu uzvedību.

    Viņam klājas lieliski.

    Vīrietis oficiāli pieņēmis savu krāpnieka vārdu Saimons Levajevs.

    Kā pats sacīja – viņam ir tiesības saukties tā, kā vēlas. Un tā ir tikai apmānīto sievešu problēma, ka viņas noturējušas savu mīļoto par miljardiera Leva Levajeva, kompānijas LLD Diamonds īpašnieka atvasi.

    Saimons tagad uzturas dzimtajā Izrēlā, un aizvien dzīvo kā bagātnieks – luksusa apartamenti, dārgi auto, luksusa zīmolu drēbes. «Nav nozīmes, ko cilvēki par tevi domā. Vienmēr dziedi pats savu dziesmu! » atspiedies pret sarkanu Ferrari, sludina Saimons. Iespējams, viņa dārgie apģērbi un aksesuāri ir tikai viltojums, jo savulaik viņš vienai no draudzenēm kā ķīlu iedevis savu  Audemars Piguet pulksteni, kurš izrādījās vien lēts ķīniešu pakaļdarinājums. Toties viņš tagad esot  kopā ar satriecoši skaistu meiteni.

    Arī slikta reklāma ir laba reklāma 

    Netfilx patiesībā Saimonam uzdāvinājis neiedomājamu popularitāti. Būdams veikls puisis, Saimons to godam izmantojis. Viņam ir vairāk nekā miljons sekotāju sociālajos tīklos.Viņš par naudu sniedza intervijas un pat kādu laiku

    tirgoja krekliņus ar uzrakstu – Ja viņa tevi patiešām mīl, tad paņems tev kredītu.

    Nav gan īsti saprotams, kā Saimons pelna naud tagad. Kad atklājās viņa stāsts, iepazīšanās vietne Tinder viņu bloķēja. Nesen lietotnes izvedotāji veica pārbaudi un publiski apgalvoja – ir droši, ka Saimons neslēpjas zem sveša vārda un neturpina savas nekrietnības vismaz šajā vietā.

    2021. gadā  saruna ar viņu tika publicēta izdevumā FOX Interviewer, un tajā viņš tika pieteikts kā starptautiskais eksperts nekustamo īpašumu jautājumos. Pēc filmas iznākšanas uz ekrāniem afērists sāka tirgot kursiņus Kā gūt panākumus biznesā, un arī šajā jomā viņam veicās tīri labi.

    Nekādas nožēlas 

    Levajevs neko nenožēlo un godīgi sakot, nemaz neatzīst savu vainu pagātnes notikumos. «Es nekad neesmu izlicies par kāda dēlu, bet cilvēki liek lietā savu iztēli un izplata pa pasauli melus par mani. Iespējams, viņu sirdis patiešām mūsu attiecību laikā trika salauztas. Taču es

    nekad no šīm sievietēm neesmu paņēmis ne centa.

    Viņas izklaidējās manā kompānijā. Viņas ceļoja un skatīja pasauli par manu naudu,» tā notikušo Izraēlas televīzijā tagad komentē Saimons.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē