• Filipīnu prezidents uz «Coldplay» koncertu lido ar helikopteru – tauta ir sašutusi

    Ārzemēs
    Ziņu aģentūra LETA
    22. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ilustratīvs foto
    Foto: Unsplash
    Ilustratīvs foto
    Filipīnu prezidents Ferdinands Markoss uz britu rokgrupas «Coldplay» koncertu Manilas priekšpilsētā ieradies ar helikopteru, ar to izpelnoties sociālo tīklu lietotāju nopēlumu.

    Koncertu devušies apmeklēt 40 000 cilvēku, radušās transporta problēmas, kas savukārt radījis draudus prezidenta drošībai, skaidroja prezidenta birojs.

    Parastos apstākļos, kad uz ceļiem nav sastrēgumu, brauciens ar auto no prezidenta pils līdz Filipīnu arēnai ilgst 40 minūtes. Ar sabiedrisko transportu ceļā var būt jāpavada stunda vai divas.

    Sociālajos tīklos parādoties fotogrāfijām un video, kuros redzama pirmā pāra ierašanās koncerta norises vietā ar helikopteru, sāka skanēt pārmetumi par nodokļu maksātāju naudas neatbilstošu tērēšanu.

    «Oficiālo resursu, tādu kā prezidenta helikopters, izmantošana personīgām un neoficiālām aktivitātēm pamatā tiek uzskatīta par varas ļaunprātīgu izmantošanu vai valdības resursu neatbilstošu izmantošanu,» norādīja sociālā tīkla «Facebook» lietotājs Džeimss Patriks Aristorenass.

    «Mēs maksājam par helikoptera izmantošanu, degvielu un apsardzi, un, kas zina, varbūt pat par biļetēm visiem,» feisbukā savukārt sūrojās Ārvins Konsepsjons.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē