• Aizdomīgi notikumi karaliskajā ģimenē: Bekingemas pili pamet karaliene Kamilla

    Karaliskā ģimene
    Marta Kalniņa
    4. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla.
    Foto: Shutterstock
    Karalis Čārlzs III un karaliene Kamilla.
    Bekingemas pilī notiek kas nelāgs. Sākumā pazuda princese Keita Midltone, tad saslima karalis Čārlzs, bet nu no pils un pat valsts nozūd arī karaliene Kamilla.

    Briti un karaliskās ģimenes fani ir visnotaļ satraukušies. Pēdējā laika notikumi pilī ir pavisam nelāgi. Kopš Ziemassvētkiem nav redzēta Velsas princese Keita Midltone, kura janvārī pārcieta plānotu operāciju. Par viņas veselības stāvokli nekas konkrēts netiek ziņots, un tas raisījis baumu vilni. Drīz vien tapa zināms, ka Čārlzam III ir vēzis. Karalis ārstējās slimnīcā, bet nu jau ik pa laikam mēdz parādīties sabiedrībā. Pa vidu visam vēl princis Harijs, kurš aizmuka no karaliskās ģimenes, gribējis tajā atgriezties, bet karalis bijis pret. Tagad izplatījušās jaunas satraucošas ziņas. Šoreiz – par 76 gadus veco karalieni Kamillu.

    Vēl pagājušajā nedēļā karaliene ar smaidu sejā pieņēma viesus un piedalījās bērnu rakstnieku konkursa atklāšanā. Taču jau šo pirmdien viņa nozudīs no pils.

    Oficiālie avoti vēsta, ka 4. martā viņa dodas steidzamā atvaļinājumā. Tā iemesli netiek skaidroti. Tiek pieļauts, ka viņa šo laiku veltīs karalim Čārlzam – būs blakus viņam kārtējā ārstēšanās periodā. Pagaidām paredzams, ka atvaļinājums ilgšot līdz 11. martam, kad plānots pasākums ar viņas klātbūtni Vestminsteres abatijā.  Karalis Čārlzs III šajā pasākumā piedalīsies attālināti – pieslēgsies videokonferences režīmā.

    Vairākos britu medijos izskan arī pavisam citāda versija. Karaliene jau šodien pametīšot Angliju, lai atpūstos pie jūras. Viņa lidos ar privāto lidmašīnu. Kamillai, lai atgūtu spēkus un enerģiju, esot nepieciešama pauze šajā karaliskajai ģimenei sarežģītajā laikā. Turklāt to rosinājis darīt karalis, jo redzējis, cik nogurusi ir Kamilla. Viņa esot liels atbalsts ne tikai Čārlzam, bet arī Keitai, kura cīnoties ar veselības problēmām.

    Visus karaliskās ģimenes oficiālos pienākumus uz šo laiku uzņēmies mantinieks princis Viljams.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē