• FOTO: Seksīgā Rozīte, roķīgais Virga, reperi maskās – Slavenību tērpi «Zelta mikrofonā»

    Zelta mikrofons
    9. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency (Edmunds Brencis)
    Ikgadējā apbalvošanas ceremonija «Zelta mikrofons» Latvijas mūzikas arēnā ir tik pat nozīmīga un koša kā MTV Mūzikas balvu pasniegšanas ASV. Ir smiekli un asaras, slaveni viesi, pārsteidzoši priekšnesumi un, protams – krāšņi tērpi!

    Šoreiz ceremonija notika konferenču centrā «Atta Centre», un to apmeklēja teju viss šovbiznesa zieds. Lielu daļu priekštelpas aizņēma sarkanais paklājs, kur nemitīgi zibsnīja fotogaismas. «Zelta mikrofons» ir viena no interesantākajām ceremonijām, kur mūziķi atļaujas izpausties radošāk gan uz skatuves, gan savos tērpos. Bija arī īpašs aicinājums no pasākuma organizatoriem – domāt zaļi un nepiesārņot planētu ar lieku drēbju kaudzēm, tāpēc daudzi viesi un  ceremonijas zvaigznes atteicās no jaunu tērpu gādāšanas un sakombinēja tērpus no tā, kas jau bija viņu garderobē. Taču pārsteigumu netrūka tāpat!

     

    Katrā mūzikas ceremonijā vajag nedaudz jautrības, un šoreiz par to rūpējās reperi un hiphoperi, kas uz pasākumu ieradās Holivudas zvaigžņu cienīgos tērpos. Viņi tika pamanīti!

     

    Melna vakarkleita ar dziļu izgriezumu ir sarkanā paklāja pasākumu klasika. Radio balss Maija Rozīte-Krištopane vienlaikus nodemonstrēja gan eleganci un atbilstību dreskodam, gan uzcītīgu treniņu rezultātu – šādas labi trenētas kājas būtu grēks neparādīt!

    Picture Agency  (Edmunds Brencis)
    Picture Agency (Edmunds Brencis)

    Jaunā dziedātāja Diona izskatījās gluži kā retro dīva. Elegantā kinozvaigžņu stilā bija ieturēts gan vakartērps, gan frizūra.

    Kā maigs zefīriņš pa sarkano paklāju slīdēja bērnu mīlule Tuta. Aktrise Liene Sebre ar Tutas komandu šoreiz bija nominantu sarakstā, bet viņus apsteidza ne mazāk muzikālais lācēns Ričijs Rū.  

    Mūziķis Ainars Virga aprīlī svinēs 60. jubileju, bet viņa garderobe kļūst arvien roķīgāka, un kopā ar saviem gados jaunajiem kolēģiem viņš pats brīžiem šķiet kā divdesmitgadnieks.   

    Atsvaidzinošu spilgtumu tumši ģērbto viesu vidū ceremonijā ienesa dziedātāja Agnese Rakovska un mūzikas producente Elita Mīlgrāve. Viņas no košām krāsām nebaidās.

     TV dīva Jana Duļevska un mūzikas nama Daile vadītāja Anda Zadovska pieturējās pie klasiskām vērtībām – ar melno nošaut greizi nevar.

     Zelta mikrofona stila odziņas!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē