• Andas Zadovskas laba izskata noslēpums

    Kosmētikas maciņš
    Gundega Gauja
    Gundega Gauja
    Dace Kaņepe
    Dace Kaņepe
    8. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto - no publicitātes materiāliem un personiskā arhīva
    Foto - no publicitātes materiāliem un personiskā arhīva
    Mēs, sievietes, itin bieži cita citai lūdzam padomu, jo mums katrai ir savi foršie atradumi un lietas, bez kā dzīve, šķiet, vairs nav iedomājama. Tāpēc šajā rubrikā reizi pa reizei aicinām dāmas padalīties ar to, kas izcili labs ir viņu skaistumkopšanas pasaulē un vienkārši – labbūtībā. Mūzikas nama Daile vadītāja ANDA ZADOVSKA, par spīti spraigajai ikdienai, spēj vienmēr justies mundri un izskatīties lieliski. Kas ir lietas, bez kurām viņai tas nebūtu iespējams?

    Andas kosmētikas maciņā vienmēr ir…

    «Pilnīgi noteikti nevaru iztikt bez savas iemīļotās lūpu eļļas Dior Addict Glow oil – vispār grūti iedomāties labāku izgudrojumu kosmētikā! Tā ārkārtīgi skaisti izskatās, nenoēdas un spīd tā, ka lūpukrāsu vispār nevajag, ziemā arī pilnīgi aizstāj higiēnisko lūpukrāsu, es to lietoju pat slēpojot. Super, super lieta! Kad man ir dzimšanas diena, vienmēr saku – droši dāviniet man šo lūpu eļļu! Jo zinu, ka no tās nekad negribēšu atteikties.»

    Andas ādas kopšanas rutīnas «must have»…

    Vēl Andai ļoti mīļa lieta ir enerģizējošais sprejs sejai un ķermenim La Prairie Cellular Energizing mist, un interesanti, ka viņa to lieto arī smaržu vietā. "Kā pirms 20 gadiem pamēģināju, tā kopš tās dienas parastas smaržas vairs neesmu lietojusi. Burvīgs aromāts plus ādas mitrināšana."

    Andas vannasistabā vienmēr ir…

    «Dažādu veidu jūras sāls – no Marokas vestais, ar rožu ziedlapām un vēl citi. Visbiežāk jūras sāli pārvedu no ceļojumiem. Citkārt pieberu vannai pat puspaku – zinu, ka tas ir daudz par daudz, bet man ļoti patīk un nāk par labu ādai.»

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē