• Zemeņu un krēmsiera štrūdele

    Vietējais top!
    13. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti

    • Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.
    • Saputo krēmsieru, cukuru, vaniļas cukuru, citrona miziņu un citrona sulu.
    • Mīklas plāksnes salipina citu pie citas ar garākajām malām un maigi izrullē.
    • Abas malējās daļas slīpi sagriež vienādās pirksta platuma strēmelēs.
    • Vidējo daļu pārklāj ar krēmsieru, atstājot neapklātus abus galus 3–4 cm platumā. Pāri kārto zemenes. Abus neapklātos galus aizloka.
    • Malējo daļu strēmeles pamīšus klāj pāri vidējai, veidojot bizes rakstu.
    • Pārliecinās, ka visas štrūdeles malas ir noslēgtas.
    • Pārziež ar sakultu olu, pārkaisa brūno cukuru.
    • Cep 30 minūtes, līdz zeltaina un kraukšķīga.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+