• Vitabiotics eksperti iesaka… Kā stiprināt imūnsistēmu

    Veselība
    8. novembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Imunitāte – cilvēka neuzņēmība pret noteiktu infekcijas slimības ierosinātāju, mikroorganismu, toksīnu, indi vai cita rakstura antigēnu, kas satur svešu ģenētisko informāciju. Imunitāte ir atbildīga par diviem vissvarīgākajiem procesiem mūsu ķermenī: tā aizvieto vecās un bojātās šūnas dažādos orgānos ar jaunām, spēj nepieņemt infekciju un noņem svešos audus vai organismus – baktērijas, vīrusus, vēža šūnas.

    Diemžēl dabīgo imunitāti ievērojami vājina jebkura slimība, antibiotikas, psiholoģiskas problēmas, piemēram, nogurums, stress, nepietiekams uzturs, nikotīna un alkohola lietošana un daudzi citi faktori.

    Lai izvairītos no slimību izraisītās nelabvēlīgas ietekmes, imūnsistēmu var stiprināt, veselīgi ēdot, atrodoties svaigā gaisā, vairāk kustoties un labi vēdinot telpas.

    Tautas medicīna piedāvā veidus, kā stiprināt imunitāti, ēdot noteiktus produktus. Vispopulārākie ir ķiploki, citrons, ehinācija, medus. Ķiploki ir spēcīgs antibakteriāls, pretvīrusu un pretmikrobu līdzeklis ar pretiekaisuma un imunitāti pastiprinošām īpašībām. Citronā ir daudz C vitamīna, kas nepieciešams imunitātes aizsardzībai. Ehinācija cīnās ar baktērijām un vīrusiem, jo ​​tajā esošais inulīns stiprina organisma aizsargspējas. Šis augs palīdz cilvēka imūnšūnām cīnīties ar baktērijām, vīrusiem, nomāc iekaisuma procesus un darbojas kā spēcīgs antioksidants.

    Mūsdienu medicīna piedāvā neskaitāmus imunitāti stiprinošus produktus, viens no pilnvērtīgākajiem  - Immunace, uztura bagātinātājs no Vitabiotics. Immunace satur augstu antioksidantu, būtisku vitamīnu un minerālvielu koncentrāciju, kas nepieciešama organisma stiprināšanai pret infekcijām un saaukstēšanos. Immunace ir uztura bagātinātājs tiem, kuri vēlas saglabāt un stiprināt savu imunitāti, un tiem, kuriem ir nosliece uz biežu slimošanu ar infekciju slimībām vājās imunitātes dēļ, kā arī tiem, kuri strādā piesārņotā vidē un smēķē.

    Immunace satur 24 aktīvās uzturvielas imūnsistēmas stiprināšanai un brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības neitralizēšanai. Satur tādus elementus kā dzelzs, folskābe, selēns, cinks, varš, A vitamīns, B12 vitamīns, B6 vitamīns, C vitamīns, D vitamīns, E vitamīns un citi. Immunace sastāvā esošais selēns ir būtisks glutationa peroksidāzes – enzīma, kas cīnās ar brīvajiem radikāļiem un pastiprina imunitāti, darbībai. Cinks samazina saaukstēšanās simptomus un ilgumu; cistīns ir nepieciešams antivielu sintēzei; dabiskie bioflavanoīdi pastiprina C vitamīna iedarbību un tiem piemīt antibakteriāla iedarbība; C vitamīns samazina simptomu nopietnību un stimulē balto asins šūnu un antivielu veidošanos.

    Uztura bagātinātājs Immunace satur arī ehinācijas ekstraktu, kas ir svarīgs imunitātei. Ehinācija ir viens no populārākajiem ārstniecības augiem, kas jau no senatnes tiek izmantots augšējo elpceļu infekciju un saaukstēšanās ārstēšanai. Ehinācijas ekstrakts atbalsta organisma dabīgo aizsargsistēmu, tāpēc varat būt pārliecināti, ka ar infekcijas slimībām slimosiet retāk.

    Rūpējies par sevi un savu imunitāti!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē