• Vīrieša izskatam ir nozīme! Koptas ārienes ceļvedis

    Reklāmraksts
    30. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kopts vīrietis izstaro pārliecību un rada patīkamu iespaidu, vērība pret sevi raisa cieņu arī apkārtējos. Mūsdienās par skaistumkopšanu interesējas arvien plašāks vīriešu loks – sportisti, uzņēmēji, publiskas personas, dažādu nozaru profesionāļi, kuru ikdiena noris pastāvīgā saskarsmē ar līdzcilvēkiem.

    Pievilcīgs ķermenis

    Vīriešu skaistumkopšnas nozare izceļas ar tehnisku vērienu un ievērojamu rezultātu sasniegšanu īsā laikā. Kā piemēru var minēt izteiksmīgas vēderpreses iegūšanu divās nedēļās, veicot vien četras pusstundu ilgas procedūras ar EMSculpt miostimulācijas iekārtu. Izmantojot augstas intensitātes elektromagnētisko tehnoloģiju, vienas sesijas laikā muskuļi saraujas ~20000 reizes, šādu efektu nav iespējams panākt pat visintensīvāko treniņu laikā. Organismam pielāgojoties jaunajam slodzes stāvoklim, muskuļu masa konkrētajā zonā palielinās vidēji par 16 procentiem, savukārt tauku slānis samazināts vidēji par 19 procentiem. EMSculpt procedūru kurss ir lielisks finiša solis ideāli skulpturēta auguma iegūšanai un stimuls uzturēt sasniegtos rezultātus. Miostimulācija ir piemērota vīriešiem ar salīdzinoši nelielu tauku slāni, savukārt izteiktāku tauku uzkrājumu, iespējams, neatgriezeniski likvidēt ar Cooltech Define kriolipolīzes palīdzību. Kriolipolīzes pamatā ir aukstuma iedarbība uz tauku šūnām. Pētījumi ir pierādījuši, ka aukstums primāri ietekmē tieši tauku šūnas – tās tiek iznīcinātas, neskarot citus audus. Kriolipolīzes laikā tauku kroka tiek fiksēta konkrētajai ķermeņa zonai pielāgotā dzesēšanas uzgalī, uzgalis tiek pakāpeniski atdzesēts līdz optimālajai iedarbības temperatūrai –100C, procedūras laikā iznīcinātās tauku šūnas pakāpeniski tiek izvadītas no organisma vielmaiņas procesu rezultātā. Atšķirībā no citām šūnām, tauku šūnas nedalās un neatjaunojas, un šādi – vienas līdz trīs sesiju laikā, iespējams atbrīvoties no līdz pat 45 procentiem tauku uzkrājuma. Pretstatā tauku atsūkšanai kriolipolīze neatstāj rētas, nav nepieciešama anestēzija un rehabilitācija, netiek izjaukts ikdienas ritms. Turklāt notievēšana norit diskrēti.

    Par klasiskām vērtībām var uzskatīt ūdens procedūras – tonizējošu, augsta spiediena Šarko dušu, relaksējošu zemūdens masāžu un norūdošu skotu dušu ar mainīgu ūdens temperatūru. Ūdens procedūras vienlaicīgi sniedz gan uzmundrinošu efektu, gan mazina ikdienas saspringumu. Ūdens procedūras aktivizē šūnu vielmaiņu, palīdz izvadīt toksīnus, mazina tūsku, veicina tauku šūnu šķelšanos, tonizē ādu, uzlabo asinsriti un stimulē imunitāti.

    Svara korekcija

    Atgūt formu ir iespējams, izmantojot arī klasiskus risinājumus – uztura speciālista palīdzību. Uztura speciālists darbā ar klientu balstās uz precīzu vielmaiņas diagnostiku un individuālu pieeju, izstrādājot katram klientam piemērotu un patīkamu uztura plānu, bez mokošiem ierobežojumiem. Plāns tiek izstrādāts, iekļaujot produktus, kas cilvēkam garšo, neuzspiežot sarežģītas receptes. Vielmaiņas diagnostikā nozīmīgākais posms ir netiešā kalorimetrija – ar “Cosmed” sistēmu, kas 15 minūšu laikā ļauj izanalizēt klienta vielmaiņu – tās ātrumu, pamatvielmaiņu (kcal/diennaktī miera stāvoklī), galveno enerģijas avotu (ogļhidrāti vai tauki) patēriņa attiecības. Uztura plāns, kas izstrādāts balstoties uz individuāliem rādītājiem, ņemot vērā klienta ēšanas paradumus un ikdienas aktivitātes, būs daudz efektīvāks. Pēc svara zaudēšanas vai uztura izmaiņām (2–3 mēneši) iespējams “Cosmed” izmeklējumu veikt atkārtoti, lai pārliecinātos par uztura plāna efektivitāti un pozitīvo ietekmi uz vielmaiņas ātrumu un uzturvielu šķelšanās procesiem.

    Viss par matiem

    Viens no redzamākajiem estētiskā diskomforta iemesliem ir matu atkāpšanās, kura vīrieti var skart jebkurā dzīves posmā. Lai arī plikpaurība bieži ir iedzimta, to var ietekmēt arī citi faktori – slimības, hormonālā fona izmaiņas, dzīvesveids. Ar matu izkrišanu iespējams cīnīties, izmantojot dažādus risinājumus – medikamentozo ārstēšanu, fizioprocedūras (lāzerterapiju, masāžu, darsonvalizāciju), PRP un PRF injekciju metodi, kā arī cilmes šūnu terapiju. Tieši tādēļ par matu un galvas ādas veselību ieteicams konsultēties ar ārstu trihologu, kurš pēc rūpīgas diagnostikas, nosaka individuālu ārstniecības plānu. 

    Runājot par izplatītām, bet diskrētām vīriešu estētiskajām problēmām, jāmin liekais ķermeņa apmatojums. Pārāk izteikts ķermeņa apmatojums no vīrišķības pazīmes pārtop par traucējošu faktoru (piemēram, uz muguras, padusēs, uz rokām u.c.), ietekmējot gan vizuālo tēlu, gan intīmās attiecības. Izmantojot mūsdienu jaudīgās un drošās lāzerepilācijas iekārtas (piemēram, “Soprano Titanium” lāzeru), speciālisti spēj efektīvi palīdzēt klientam ar jebkuru ādas un matiņu tipu (izņemot sirmos matus). Pāris seansu laikā, pateicoties lāzera iedarbībai tieši uz matiņa folikulu, apmatojuma intensitāte tiek ievērojami samazināta, izslēdzot iekaisuma un ieaugušu matiņu risku. Pēc pilnvērtīga lāzerepilācijas kursa uzturošā procedūra jāveic vien dažas reizes gadā.

    Pēdu veselība un labsajūta

    Otrs, vēl slēptāks estētikas jautājums ir pēdu veselība un skaistums. Aktīvs, sportisks dzīvesveids un fiziskā slodze nereti nozīmē pēdu pārslodzi, mehāniskas traumas, hematomas, tulznas, noberzumus, varžacis, ieaugušus nagus, kā arī nagu sēnīti, sāpīgi saplaisājušus papēžus, saspiedumus, īkšķa deformāciju, svīšanu un sausu ādu. Šādas problēmas visdrošāk un ērtāk risināt pie podologa, kurš veic podoloģisko izmeklēšanu (pēdas kaulu locītavu sistēmas, asinsrites, jušanas, mīksto audu trofikas pārbaude) un bojājuma riska pakāpes novērtēšanu, pēdas aprūpi un profilakses darbu. Speciālists visprecīzāk ieteiks, kādus apavus un zeķes izvēlēties sportistiem, izskaidros, kāpēc uz nagiem veidojas zilumi, ko darīt pārmērīgas pēdu svīšanas gadījumā, kā arī iepazīstinās ar pēdu/nagu dezinfekcijas līdzekļiem un mūsdienīgām apavu dezinfekcijas metodēm.

    Rūpēties par sevi nav greznība – tā ir mūsdienu dzīves ritma nepieciešamība. “Veselības centrs 4” klīnikas un grupas uzņēmumi garantē efektīvus, drošus un katram klientam individuāli piemērotus estētiskās medicīnas un skaistumkopšanas pakalpojumus. Novembrī Vīriešu veselības mēneša laikā aicinām kungus izmantot izdevīgos piedāvājumus un iepazīt mūsdienīgākos ķermeņa un sejas estētikas risinājumus!

    Ieskatieties akciju sadaļā: https://vc4.lv/akcijas/akcija-atjauno-savu-dzinejspeku/

    Piesakies: 678 47 483
    Piedāvājums spēkā no 2020. gada 2. novembra līdz 30. novembrim.

    Akcijas piedāvājums spēkā klientiem, kuri konsultējas akcijas laikā.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē