• Viedpulksteņi ir labākais veids, kā mūsdienās panākt līdzsvaru starp darbu un privāto dzīvi

    Reklāmraksts
    22. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Cenšoties būt produktīviem, aktīviem un veicināt savu pašizaugsmi, mēs intuitīvi izvirzām sev arvien ambiciozākus mērķus, tāpēc dažkārt aizmirstam, cik svarīgi ir saglabāt līdzsvaru starp darbu un privāto dzīvi.

    Ideālā gadījumā mums vajadzētu sasniegt katru dienu kaut nelielu daļu no izvirzītajiem mērķiem, darbā vai privātajā dzīvē, un gūt no tā prieku. Tāpēc ir ļoti būtiski izvērtēt nepieciešamo balansu starp darbu un privāto dzīvi un attiecīgi izvirzīt mērķus abām būtiskajām dzīves jomām. Tad būsim spējīgi baudīt emocionālu un fizisku komfortu. Taču, kā atrast balansu starp šīm divām dzīves jomām? Te palīgā nāks viedās tehnoloģijas.

    Ierīce, lai novērstu pārslodzi

    Kad esam ieslīguši dienas darbos, mēs nepamanām, kādus signālus sūta mūsu ķermenis. Bieži vien ķermenis pats vislabāk zina, kad ir pienācis laiks atpūsties. Huawei Watch 3 Elite Edition viedpulkstenis ir izstrādāts tā, lai uztvertu visus ķermeņa sūtītos signālus. Mūsdienu cilvēkiem viena no noderīgākajām šī pulksteņa funkcijām ir iespēja uzraudzīt stresa līmeni. Huawei atjauninātā sirdsdarbības monitoringa tehnoloģija TruSeen 4.5 nosaka stresa līmeni, pamatojoties uz sirdsdarbības frekvences mainīgumu, tādējādi ļaujot lietotājiem saņemt daudz precīzākus datus. 

    Ja viedpulksteņa lietotājs redz, ka viņa sirdsdarbība ir paātrinājusies, viņš to var laikus atpazīt, lai veiktu nepieciešamos elpošanas vingrinājumus un nomierinātos. Pateicoties TruSeen 4.5+, inovatīvā gaismas tehnoloģija precīzi nosaka skābekļa molekulas asinīs pat zemā temperatūrā vai lielā augstumā, kas nozīmē, ka skābekļa piesātinājumu asinīs (SpO2) un pulsa ātrumu var uzraudzīt visu diennakti neatkarīgi no atrašanās vietas. 

    Gandrīz trešdaļu savas dienas mēs pavadām miegā. Tas, cik labi naktī guļam, nosaka produktivitāti nākamajai dienai un ietekmē arī garastāvokli. Huawei Watch 3 Elite Edition miega monitoringa funkcija spēj precīzi noteikt, kurā brīdi viedpulksteņa lietotājs ir bijis dziļākā miegā un kurā nē, sniedzot precīzu analīzi par miega kvalitāti visas nakts laikā un skaidrojot, kāpēc no rīta ir jūtams nogurums.

    Gudrais treneris, kas vienmēr ir līdzās

    Ikdienā ir svarīgi ne tikai ļauties kvalitatīvai atpūtai, bet arī veikt fiziskus vingrinājumus, no kā ir atkarīga mūsu veselība un labsajūta katrā dzīves situācijā. Huawei Watch 3 Elite Edition piedāvā vairāk nekā 100 treniņu režīmus, tostarp arī visbiežāk viedpulksteņos sastopamās funkcijas, kā, piemēram, soļu vai pakāpienu skaitīšana. Ierīcē ir iekļauti 19 profesionālā sporta režīmi gan telpās, gan ārpus tām un 85 individuālie režīmi, no kuriem 6 ierīce spēj noteikt automātiski. 

    Šī viedierīce nekad neļaus aizmirst par savu labsajūtu, jo ar lietotni Huawei Health var skaidri pārraudzīt veselības datus, sekot līdzi saviem mērķiem un izbaudīt unikālus treniņus ik uz soļa. Turklāt Huawei Watch 3 Elite Edition piedāvā papildu skriešanas kursus gan iesācējiem, gan pieredzējušiem skrējējiem, kā arī automātiski atpazīst iešanu, peldēšanu, riteņbraukšanu un citus populārākos sporta veidus. Atliek tikai iestatīt treniņu automātisku atpazīšanu un pulkstenis nodrošinās precīzu aktivitāšu uzraudzību visas dienas garumā. Cilvēkiem, kuri garas stundas pavada sēdus stāvoklī, šis viedais palīgs vienmēr atgādinās, kad ir laiks piecelties un nedaudz izkustēties.

    Mūsdienu steigā balanss starp visām dzīves jomām ir svarīgs, lai nezaudētu vispārīgu labsajūtu un tieksmi sasniegt vēlamos mērķus, tāpēc viedo tehnoloģiju iekļaušana, kā darbā tā brīvajā laikā, būs pareizais ceļš uz sakārtotāku ikdienu. Tādas jaudīgas ierīces kā Huawei Watch 3 Elite Edition, kas veidotas, lai atbilstu pat saspringtākajiem apstākļiem, būs ideāls asistents ikvienam, lai sakārtotu savus ikdienas plānus un atrastu laiku labsajūtas veicināšanai, tādējādi uzlabojot dzīves un veselības kvalitāti un sasniedzot izvirzītos mērķus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē