• Valentīndiena: ar mīlestību radīti svētku produkti

    Reklāmraksts
    5. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Valentīndiena jeb Svētā Valentīna diena ik gadu tiek atzīmēta 14. februārī. To arī dēvē par visu Mīlētāju dienu, kad cilvēki ļaujas siltām un sirsnīgām sajūtām, veltot viens otram jaukus vārdus, dāvinot skaistākos ziedus un gardākos saldumus.

    Šogad uz svētkiem ir radīta romantisku produkcijas līnija – ar vislabāko meistaru rokām radīti, loloti un ietērpti. Produkcijas ražotājs ir Latvijas uzņēmums LĀČI, kas ikkatros svētkos priecē ar jauniem produktiem un garšām. Neapšaubāmi zemene ir viena no romantiskākajām ogām un piestāv Valentīndienai, tāpēc arī šeit ikkatrā produktā cauri vijas zemeņu saldums un vijīgums. Protams, neiztikt arī bez šokolādes – augstākās kvalitātes īstās beļģu šokolādes.

    Imants Ziedonis ir teicis: «Tādas lielas laimes nemaz nav. Ir tikai tādas mazas laimītes. Ir tikai tādi mazi ikdienības prieki.» Tāpēc sāc ar mazumiņu. Iepriecini savu mīļoto ar izsmalcinātiem svētku produktiem no Lāčiem… jo mīlestība un rūpes ir sajūtama ikvienā produktā – gan garšā, gan smaržā, gan estētiskajā baudījumā.

    Zemeņu piena šokolādes konfektes

    Neapšaubāmi ikviens zina zemeņu un šokolādes izcilo saderību. Tāpēc Lāču šokolādes meistari radījuši izcilas šokolādes konfektes ar gardu zemeņu krēmu. Katra konfekte dekorēta ar smalkām šokolādes strīpiņām un zemeņu gabaliņiem, kas konfektēm piešķir īpašu eleganci. Produkta izgatavošanā izmantotas tikai augstākās kvalitātes izejvielas un īsta beļģu šokolāde. Ikkatra šokolādes konfekte, kas tiks likta uz kārā zoba, pārsteigs un iepriecinās Tevi un Tavu mīļoto!

    Valentīndienas šokolādes tāfelītes

    Uzdāvini mīlestības un prieka pilnus mirkļus saviem mīļajiem! Unikālās šokolādes tāfelītes ir lieliska ideja mazam un mīļam pārsteigumam.

    «Zemenes baltajā šokolādē» – baltās šokolādes un zemeņu gabaliņu saldums ir brīnišķīga garšas kombinācija, kuru novērtēs ikviens kārumnieks. Arī šeit tāfelīšu izgatavošanā ir izmantota īstā beļģu šokolāde, kā arī augstākās kvalitātes liofilizētas zemenes.

    Savukārt «Šokolāde ar zemeņu pildījumu» pārsteigs īstus gardēžus, jo šeit ikvienā piena šokolādes gabaliņā ir brīnumgards zemeņu pildījums. Lāčos viss top ar lielu mīlestību, ko arī var sajust, baudot izcilos šokolādes meistardarbus.

    Piena šokolādes trifeles ar zemenēm

    Uz mēles kūstoša īstā beļģu šokolāde ar brīnumgardu zemeņu pildījumu – reibinošs garšu ceļojums īstiem šokolādes gardēžiem! Piena šokolādes trifeles spēs radīt priekpilnus un siltus kopābūšanas mirkļus, aizvedot vēl nebijušā sajūtu līmenī. Ļaujies svētku burvībai!

    Cepumi ar avenēm un zemenēm

    Drupeni, uz mēles kūstoši, maigi – tādi ir Lāču jaunradītie «Cepumi ar avenēm un zemenēm». Cepumu sastāvā ir īsts beļģu sviests un īsta beļģu šokolāde, kas rada šo maigo cepumu struktūru. Tie ir bagātīgi papildināti ar zemeņu un aveņu gabaliņiem. Lieliska un garda dāvana Tavai otrajai pusītei!

    Piena šokolādes medaljoni ar zemeņu pildījumu

    Šokolādes medaljoni ir smalkas, mazas šokolādītes, kas, nonākot uz mēles, kūst un apbur ar savu brīnumaino šokolādes baudīšanas sajūtu un garšu. Katrs medaljons ir bagātīgi piepildīts ar gardu zemeņu pildījumu. Šis produkts būs lieliska dāvana svētkos un gards našķis ikdienā!

    Zemeņu piena šokolādes sirsniņa

    «Es Tevi mīlu!» – šie vārdi ir tik patiesi un īsti, gluži kā Lāču «Zemeņu piena šokolādes sirsniņa». Dāvājot šokolādes sirdi, Tev saņēmējam nebūs nekas jāpaskaidro… jo viss jau ir pateikts bez vārdiem!

    Izcilas kvalitātes īstā beļģu šokolāde, kas apbērta ar zemenēm un ziedlapiņām, veidota SIRDS formā. Šis būs mīļš un jauks pārsteigums cilvēkiem, kurus stipri mīli!

    Zemeņu siera kūka

    Uz svētku galda noteikti ir jābūt Lāču kūkai. Klasiskā siera kūka, kura gatavota no izcilas smilšu mīklas pamatnes, bagātīgi to pārklājot ar izsmalcinātu krēmsiera pildījumu. Un visbeidzot dekorē ar Latvijā augušu gardo zemeņu ievārījumu, kas piešķir kūkai īpaši smalkas garšu nianses. Lielisks Valentīndienas noslēgums!

    LĀČOS top arī skaistākās Valentīndienas dāvanas!

    Mēdz teikt, ka «mīlestība iet caur vēderu», tāpēc iepriecini mīļoto ar brīnumskaistām, pārdomātām un gardām dāvanām svētkos. Tajās tiek iekļauti gan Lāču svētku produkti, gan arī citu Latvijas ražotāju produkti. Pie dāvanas ir iespējams arī pievienot kartiņu, ierakstot tajā siltus vēlējumus vai atzīstoties mīlestībā! Sagatavotās Valentīndienas dāvanas vari apskatīt un iegādāties Lāču internetveikalā: www.laci.lv/lv/e-veikals/valentindiena/

    LĀČU «Zemeņu» produkcijas līnija ir ne tikai burvīgs pārsteigums mīļotajam cilvēkam Valentīndienā, bet arī citos svētkos – Sieviešu dienā, Māmiņdienā, jubilejās. Ikviens Lāču produkts izstaro mīlestību, sirsnību un patiesumu – smaržā un garšā, sajūtās un noformējumā.

    Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: www.laci.lv/lv/kontakti/.

    Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv. Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu, vai nogādāsim kā pārsteiguma sūtījumu Taviem mīļajiem.

    Lai mīlestības pilna Valentīndiena – pa īstam un no sirds!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē