• Vai zini, cik laba ir Tava dzirde?

    Reklāmraksts
    25. marts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Freepik
    Vai zināji, ka gandrīz piektdaļai pasaules iedzīvotāju ir kādas problēmas ar dzirdi? Daudzi par tām nemaz nenojauš, ikdienā samierinoties ar viduvēju vai samērā labu dzirdi, lai gan pateicoties mūsdienu tehnoloģijām tā varētu būt perfekta.

    Tādēļ Vision Express – redzes aprūpes līderis Baltijā ar gadu desmitiem ilgu pieredzi, apņēmies tagad parūpēties ne tikai par jūsu redzi, bet arī par dzirdi, atverot moderni aprīkotus dzirdes centrus Rīgā un Liepājā, bet drīzumā arī Jelgavā. Kopš pērnā gada pavasara, kad durvis vēra pirmais no tiem, kvalificēti dzirdes speciālisti jau veikuši gandrīz divus tūkstošus dzirdes pārbaužu pieaugušajiem, atklājot un novēršot dažādas dzirdes problēmas.

    Pateicoties centru darbinieku profesionalitātei, piecsimt klientu spēj daudz pilnvērtīgāk uztvert un izbaudīt apkārtējās pasaules skaņu spektru ar speciāli viņiem piemeklētiem dzirdes aparātiem. Martā, kad tiek atzīmēta Pasaules dzirdes diena (tās tēma šogad bija «Mainām domāšanu: Padarīsim ausu un dzirdes aprūpi par realitāti visiem!»), Vision Express dzirdes centros pārbaudes tiek veiktas bez maksas. To laikā speciālisti, liekot lietā daudzu gadu garumā uzkrāto pieredzi, zināšanas un izmantojot jaunākās tehnoloģijas, ne tikai izvērtē klientu ausu veselības stāvokli un spēju dzirdēt, bet arī sniedz konsultācijas un profesionālu atbalstu, kurš palīdz izprast un novērst dzirdes problēmas, ja tādas tiek konstatētas.

    Gadījumos, kad nepieciešams dzirdes aparāts, klientiem tiek piedāvātas ASV uzņēmuma «Starkey Hearing Technologies» (viens no lielākajiem dzirdes aparātu ražotājiem pasaulē) ierīces, kuras izceļas ar savu kvalitāti un tehnoloģiskajām inovācijām, piemēram, virzītiem mikrofoniem, iespēju izveidot bezvadu savienojumu ar viedtālruni vai televizoru.

    Kā notiek dzirdes pārbaude:

    • Vispirms dzirdes speciālists – audiologs, uzdod jautājumus par vispārējo veselības stāvokli, ikdienā lietotiem medikamentiem;
    • Pēc tam seko otoskopija – nesāpīga procedūra, kuras laikā tiek novērtēts auss stāvoklis, pārbaudīts auss kanāls, bungādiņa;
    • Audiometrija ir dzirdes izmeklējums, kas ļauj novērtēt dzirdi katrai ausij un abām ausim vienlaikus, kā arī noteikt tās zuduma pakāpi;
    • Aptuveni stundu ilgās konsultācijas noslēgumā speciālists iepazīstina ar pārbaudes rezultātiem un sniedz rekomendācijas, kā saglabāt kvalitatīvu dzirdi, vai arī iesaka korekcijas līdzekļus atbilstoši testa rezultātiem.

    Martā BEZMAKSAS DZIRDES PĀRBAUDEI Rīgā, Brīvības ielā 90 un iepirkšanās centrā Olimpia, kā arī Liepājā, Kārļa Zāles laukumā 6 var pieteikties ŠEIT. 

    Vision Express ir starptautisks optikas zīmols ar vairāk kā 150 veikaliem Eiropā, 500 Lielbritānijā un 15 Latvijā. Latvijas iedzīvotājiem uzņēmums piedāvā kvalitatīvus redzes korekcijas līdzekļus jau kopš 1991. gada, bet 2023. gadā uzsācis arī profesionālu dzirdes aprūpi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē