• Svarīgākais par veselību vien pieskāriena attālumā: jaunais Huawei Watch GT4, kas vienmēr ir līdzās

    Reklāmraksts
    19. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Iepazīstinot lietotājus ar jauno Huawei Watch GT4 viedpulksteņu sēriju, Huawei pieteicis drosmīgu redzējumu valkājamo tehnoloģiju jomā, vienā ierīcē apvienojot šķietami nesavienojamo – modi un tehnoloģijas – un sniedzot lietotājiem iespēju sekot līdzi veselīga dzīvesveida mērķiem, vienlaikus saglabājot savu unikālo stilu. Pateicoties šo pulksteņu piedāvātajām funkcijām, tagad aktuālie reāllaika dati par personīgo veselību vienmēr pieejami vien pieskāriena attālumā, lai palīdzētu jau savlaicīgi identificēt un novērst riskus, kurus citkārt būtu grūti pamanīt paša spēkiem.

    Veselība pirmajā vietā bez brīvdienām

    Veselība ir mūsu lielākā vērtība, tāpēc savai fiziskajai un garīgajai labsajūtai jāseko līdzi arī ikdienas steigā. Par to atgādinās jaunais Huawei Watch GT4 viedpulkstenis, ar LED sensoru tehnoloģiju un agrīnās brīdināšanas sistēmas palīdzību nodrošinot diennakts veselības pārraudzības funkciju.

    Tajā ietilpst tādi veselības pārraudzības rīki kā, piemēram, regulāra sirdsdarbības mērījumu analīze, sirds priekškambaru fibrilācijas risku noteikšana, miega kvalitātes novērtējums un ieteikumi tā uzlabošanai. Pateicoties informācijai par šiem veselības datiem, ierīces valkātājs var savlaicīgi apzināt un novērst draudus sirds veselībai, kā arī mainīt savus miega paradumus, lai pilnvērtīgi atpūstos un atjaunotu spēkus.

    Kaut gan sākotnēji var šķist, ka šie dati ir tikai aptuveni un neatspoguļo sākotnējo situāciju, unikālā Huawei TruSeen™ 5.5+ tehnoloģija pierāda pretējo – tā spēj uzlabot veselības rādījumu precizitāti pat par 30%, nodrošinot uzticamu mērījumu kvalitāti.

    Huawei Watch GT4 aprīkots arī ar inteliģento menstruālā cikla izsekošanas funkciju, kas izmanto ķermeņa temperatūras, elpošanas ātruma un sirdsdarbības frekvences mērījumus, lai nodrošinātu par 33% precīzāku cikla perioda prognozēšanu, salīdzinot ar tirgū izplatītākajiem pulksteņiem. Tas palīdz sievietēm katru mēnesi sagatavoties fiziskajām pārmaiņām un ērti pārvaldīt uzturu, vingrinājumus un stresa vadību atbilstoši ķermeņa vajadzībām.

    Ieguldījums veselības aprūpes nākotnē

    Tādas veselības aprūpes iespējas, kādas pieejamas mūsdienu viedierīcēs, nebūtu iespējamas bez gadiem ilgiem pētījumiem un apjomīgiem resursu ieguldījumiem. Pēdējo gadu laikā Huawei īstenojis vairāk nekā 200 pētījumu, tostarp par sirds veselību, kuros iesaistīti vairāk nekā 5 miljoni lietotāju. Uzņēmums arīdzan veic miega apnojas pētījumus, kuros dalību ņem vairāk nekā 3 miljoni cilvēku.

    Prognozes liecina, ka viedpulksteņi drīzumā tiks plašāk izmantoti arī tādās jomās kā ogļrūpniecība, aviācija un transports, nodrošinot digitālās veselības pārvaldības iespējas un pakalpojumus tieši cilvēkiem riska profesijās, sniedzot tiem tūlītēju piekļuvi veselības aprūpes atbalstam.

    Uzsākot iniciatīvu vienā ierīcē apvienot modes un veselības pārraudzības iespējas, uzņēmums cer, ka šie soļi palīdzēs aktualizēt personīgās veselības aprūpes nozīmi un uzlabot nepieciešamo rīku pieejamību šīs aprūpes īstenošanai. Galu galā veselību nevajadzētu uzskatīt par otršķirīgu un pievērst tai uzmanību vien tad, kad jau novērojamas problēmas. Šodien vairāk nekā jebkad agrāk mums ir pieejami rīki, kas palīdz integrēt veselības aprūpi mūsu ikdienas dzīvē un novērst sociālos aizspiedumus par šo tēmu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē