• Skaistumkopšanas zelta standarts

    Reklāmraksts
    8. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sabiedrībā pazīstamas sievietes dalās pieredzē, konsultējoties pie atzītiem dermatologiem un veicot viņām ieteiktās skaistumkopšanas procedūras tūlītēju sūdzību novēršanai vai estētiskā rezultāta sasniegšanai.

    ALISE KOLOSOVA-ŠKUTĀNE

    • Bijusi profesionāla dejotāja.
    • Pasākumu rīkotāja, uzņēmuma Boutique Event Planning īpašniece.
    • Jogas pasniedzēja.
    • Veģetāriete jau 20 gadu, nelieto alkoholu, ievēro veselīgu dzīvesveidu.
    • Precējusies ar Valdi Škutānu.
    • Kāpēc Alise devās pie dermatoloģes?

      Alise rūpējas par savu izskatu, regulāri veic sejas masāžu, tomēr nolēma, ka ir pienācis laiks veikt procedūru, kas atjaunotu sejas ādu, apstādinot tās novecošanu. Alise nolēma veikt plazmas liftinga procedūru, tāpēc ka tā atbilst viņas dzīves filozofijai. Procedūrā izmanto no paša pacienta asinīm iegūtu plazmu, tā aktivizē saistaudu šūnu funkcionēšanu un iedarbina ādas dabiskās atjaunošanās bioloģisko mehānismu. Plazmas injekciju ietekmē šūnas sāk sintezēt kolagēnu, elastīnu un hialuronskābi, kas nodrošina ādas gludumu un elastīgumu.

      Ko panāk plazmas liftinga procedūra?

      Klīnikas Era Esthetic dermatoloģe Dr. Jeļena Rutkovska uzteica Alises izvēli veikt ādas atjaunošanu ar plazmu no REGENTLAB, jo plazmas liftings uzlabo ādas audu vielmaiņu, šūnu reģenerāciju, izlīdzina ādas reljefu, kā arī regulē visus procesus ādā. Pēc procedūras izlīdzinās paplašinātās poras, grumbiņas, uzlabojas ādas krāsa, izskats un kvalitāte, āda kļūst tvirtāka, stingrāka, vērojama liftinga iedarbība. Procedūra uzlabo asins mikrocirkulāciju, tāpēc lieliski samazina arī tumšos lokus zem acīm.

      Kā notiek procedūra?

      No pacienta paņem asinis, stobriņu piecas līdz desmit minūtes centrifugē, lai atdalītu sarkanos asinsķermenīšus no plazmas. Pēc tam plazma tiek ievadīta problemātiskajās zonās un uzreiz sākas atjaunošanās process. Alise to kā patīkamu kņudoņu ādā sajuta jau procedūras laikā. Lai netraucētu plazmai sākt strādāt, netiek lietota anestēzija, tāpēc šī nav relaksējoša procedūra.

      Ko der zināt?

      Trīs dienas pirms procedūras jāpārtrauc lietot antikoagulantus, vienu dienu pirms tās nedrīkst lietot alkoholu, treknus un ceptus produktus. Četras stundas pirms procedūras jāatturas no ēšanas, bet vairāk jādzer ūdens.

      Savukārt pēc procedūras trīs dienas nedrīkst apmeklēt pirti, baseinu un intensīvi sportot.

      Ar ko Alise papildināja kosmētikas plauktiņu?

      Ievērojot dermatoloģes ieteikumus, Alise pēc procedūras lietoja vairākus līdzekļus. Vispirms viņai palīdzēja Eucerin Aquaphor atjaunojošā ziede, kas nomierina, mitrina un reģenerē ādu. Alise secināja, ka ziedes bagātīgais sastāvs lieliski noder arī roku ādai, padarot to gludu.

      Liels Alises favorīts ir Eucerin Hyaluron-Filler nakts pīlings un serums ar hialuronskābi, jo nodrošina dubultu iedarbību pret novecošanu, veicinot ādas atjaunošanos, un aizpilda pat dziļākās grumbas.Tomēr par savu absolūto favorītu Alise atzina Eucerin Hyaluron-Filler intensīvo sejas masku. Tā kā tā samazina smalkās līnijas sejā, padarot ādu mitrinātu, svaigāku, mirdzošāku un atjaunotu, Alise ir pārliecināta, ka Eucerin Hyaluron-Filler intensīvo sejas masku iegādāsies atkārtoti.

      Secinājums

      Alise pēc procedūras slavēja dermatoloģes akurāto un precīzo darbu, priecājās par svaigumu sejas ādā un novēroja, ka sašaurinājušās  ādas poras. Viņa secināja, ka jau pēc pirmās procedūras ādā ir redzamas pozitīvas pārmaiņas, tāpēc ir ieinteresēta par atkārtotu procedūras veikšanu.

      SIGNE VALTERE

      • Stiliste, vizāžiste.
      • Kopš pavasara piedāvā arī tērpu nomu fotosesijām.
      • Divu meitu un dēla mamma.
      • Laimīgās attiecībās ar uzņēmēju Ivo Sprogu.
      • Kāpēc Signe devās pie dermatologa?
      • Signe rūpējas par savu izskatu un vienmēr izskatās lieliski, kaut atzīst, ka ikdienā mēdz arī nekrāsoties. Taču pēc trešās grūtniecības viņa pamanījusi, ka uz sejas parādījušies pigmentācijas plankumi. Signe zina, ka tā ir iedzimta problēma, jo arī abiem vecākiem tādi ir. Vizītē pie dermatologa viņa vēlējās noskaidrot, vai iespējams pigmenta plankumus likvidēt ar mūsdienīgu progresīvu metodi.

        Ko panāk pigmenta plankumu likvidēšana ar aleksandrīta lāzeru GentleLase Pro?

        Klīnikas Era Esthetic dermatologs Dr. Dmitrijs Mališonoks ieteica Signei veikt pigmenta plankumu likvidēšanu ar aleksandrīta lāzeru GentleLase Pro. Šī procedūra ne tikai efektīvi likvidē pigmentācijas plankumus, bet arī veicina ādas atjaunošanu, stimulējot kolagēna un elastīna ražošanu. Līdz ar to uzlabojas ādas tonuss, izlīdzinās sīkās grumbas, āda kļūst stingrāka.

        Kā notiek procedūra?

        Signei ir zems sāpju slieksnis, tāpēc viņa raizējās, vai spēs izturēt problemātiskās zonas apstrādi ar lāzeru. Bažām nebija pamata, un tagad Signe atzīst, ka uz šo procedūru var doties arī tās, kuras baidās no sāpēm.

        Pēc procedūras ar lāzeru apstrādātajā zonā āda var būt ap­sārtusi. Parasti pietiek ar vienu vai divām procedūrām. Ja pigmenta plankumu ir ļoti daudz un tie radušies pirms ilgāka laika, nepieciešamas trīs vai četras procedūras.

        Ko der zināt?

        Ar aleksandrīta lāzeru GentleLase Pro tiek ārstēti pigmenta plankumi visās ķermeņa zonās. Sejai un kaklam procedūra ilgst no 10 līdz 20 minūtēm, bet lielāku platību aptverošas ādas pigmenta izmaiņas jānovērš pusstundu.

        Ja pigmenta plankumus izraisa atrašanās saulē, turpmāk jācenšas no tās izvairīties un nesauļoties.

        Ar ko Signe papildināja kosmētikas plauktiņu?

        Lai pastiprinātu procedūras sniegto efektu, Signe lietoja Eucerin Anti-Pigment produktus hiperpigmentācijas likvidēšanai, kas vienlaikus panāk gludu, starojošu ādu. Signe secināja, ka Eucerin Anti-Pigment produkti ir piemēroti viņas jutīgajai ādai. Viņa ar prieku lietoja gan Eucerin Anti-Pigment dienas krēmu ar SPF 30, gan Eucerin Anti-Pigment nakts krēmu, kas papildus pigmentāciju mazinošajai iedarbībai lieliski atjauno ādu nakts laikā, gan Eucerin Anti-Pigment divkameru serumu, kas ir divkāršas iedarbības līdzeklis ar tiamidolu un hialuronskābi. Regulāri lietojot serumu, āda kļūst gludāka, izskatās atjaunota, vienmērīga un starojoša. Zonām, kur pigmentācija izteiktāka, Signe lietoja Eucerin Anti-Pigment atsevišķu pigmentu korektoru. Ar to var ļoti precīzi apstrādāt mazus hiperpigmentācijas plankumus, kā arī tā nelielais formāts ļauj to ērti paņemt līdzi visās ikdienas gaitās.

        Secinājums

        Jau divas dienas pēc procedūras Signe secināja, ka pigmentācijas plankumi sākuši sairt, sejas āda izskatās atjaunota. Turklāt viņa pārliecinājusies, cik iedarbīgi ir Eucerin Anti-Pigment produkti. Tie satur SPF 30 saules aizsargfiltru un arī tiamidolu – vielu, kas tieši samazina melanīna veidošanos ādā.

        Kļūsti par Eucerin vēstnesi! Dalies ar personīgo pozitīvo pieredzi, lietojot Eucerin produktus, kas ir uzlabojuši tavas dzīves kvalitāti,    un nosūti savu foto, pieteikumu ar stāstu par Eucerin uz e-pastu: [email protected]

        Vairāk skaties raidījumā FEMME FATALE YouTube kanālā PERSONĪBA: sestdienās plkst. 10.00 un TV3 Life otrdienās plkst. 23.00 ar atkārtojumu sestdienās plkst. 8.20

         

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē