• Sekss ar mīļoto kļuvis tik garlaicīgs, ka nevaru vairs to izturēt

    Reklāmraksts
    13. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pexels.com
    Sekss ar mīļoto kļuvis tik garlaicīgs, ka nevaru vairs to izturēt. Apvienotās Karalistes plašsaziņas līdzeklis Mirror aktualizējis sabiedrībā svarīgu tēmu, par ko satraucas daudzas ģimenes.

    Proti, sekss ilgstošās attiecībās kļūst rutinēts un vienveidīgs. Vakars pavadīts pie televizora vai telefona ekrāna, steidzīgs sekss pirms aizmigšanas no dažām reizēm nedēļā līdz vienai reizei mēnesī ir ierasta prakse daudziem pāriem. Attiecībās ir zaudēts rotaļīgums un vieglums, kad atlika tikai nospiest pareizās pogas, lai uzšķiltos dzirkstele. Nepievēršot  uzmanību, tā pamazām izplēn…  Kā atteikties no rutīnas guļamistabā, kad abi partneri nav saspringuši?

    Tipiska situācija, kad sieviete, kas ļoti mīl savu vīru, izjūt aizvien lielāku riebumu pret savu balodīti, jo abu mīlas dzīve kļuvusi remdena un nelīdzinās ideālam. Kaut kā pietrūkst, bet mīļotais cilvēks emocionāli attālinās, kad pārtrūkst fiziskā saikne.

    Attiecību eksperti dod nepārprotamus padomus:

    Padariet seksu par prioritāti

    Jums vajadzētu atrast laiku seksam dienas laikā, kad vēl neesat ļoti noguruši. Rutīna ir lielākais attiecību ienaidnieks, un sekss vienu reizi dienā, vienā un tajā pašā pozā, vienā un tajā pašā ritmā un laikā ir ārkārtīgi garlaicīgs.  Abiem partneriem jāpieliek pūles un nevarat gaidīt, ka tikai viens partneris menedžēs seksa reizes, bet otrs – pasīvi piedalīsies.

    Sekss tikai vienā pozā ir daudzu pāru problēma. Viens partneris labi jūtas tikai noteiktā pozā un ritmā, un mērķis ir pēc iespējas ātrāk sasniegt orgasmu.  Seksa terapeiti šādu blēdi sauc par savtīgu mīlētāju, tādējādi otru pusi atstājot jaņos, it kā tai ar to nebūtu nekāda sakara. Pat ja abi sasniedz orgasmu, starp orgasmu un orgasmu ir liela atšķirība. Orgasms ir daudzkārt spēcīgāks un dziļāks, ja abi cītīgi strādā, lai viens otram sniegtu baudu. Fiziskā un garīgā koncentrēšanās ir svarīga līdz pašām beigām. Scenārijs, kad viens partneris ātri sasniedz orgasmu, bet otrs paliek tukšā, izraisa aizvainojumu un seksuālu trauksmi, nevis nākamās reizes gaidīšanu.

    Ko darīt, lai sekss nekļūtu par pienākumu?

    Lielākā daļa problēmu ir mūsu galvās. Vispirms jāpanāk, lai kļūstu par tādu mīļāko/mīļoto, kādu es vēlētos sev!Nākamreiz, kad vēlēsieties ieņemt to pašu ierasto pozu, apstājieties un dariet ko citu. Jums nav jāmaina viss, bet varat kaut ko darīt citādi.

    Masējiet un skūpstiet viņu kā Afrodīti

    Aizdedziet aromātisku sveci, kas izkūstot pārvēršas masāžas eļļā, un veiciet juteklisku masāžu. Masāža ir ļoti intīma un relaksējoša. Lieciet savam mīļotajam aizvērt acis un ļaujiet viņam noskaņoties. Paildziniet masāžu, noklājot ar skūpstiem erogēnās zonas. Pārsteidziet savu vīrieti ar sēklinieku un baudpilnu lingama masāžu vai sievieti – klitora stimulāciju. Viņš liks viņai izvilkt palagu no matrača.

    Valkājiet kaut ko seksīgu, vīrieši mīl ar acīm

    Tieši vīrieši aktīvi pērk seksīgu apakšveļu, jo tas ir visnevainīgākais lomu spēles elements. Īpaši uzbudinoši ir atstāt stratēģiski atklātu apakšveļu līdz galam.

    Nogādā viņu septītajās debesīs

    Pāru vibratori ir ģeniāli mazi sliktie zēni. Vibratora tievāko galu ievieto sievietes makstī. Tas precīzi iedarbojas uz G punktu. Lielākais gals vibrēs uz klitora, un mēs jau zinām, ka 75% sieviešu piedzīvo klitorālo orgasmu. Vīrietis, izmantojot tālvadības pulti, bauda savas sievietes orgasmu un sašaurinātās vagīnas penetrāciju. Kāpēc vīrietim nepiedāvāt jaunu veidu, kā stimulēt savu dzimumlocekli, izmantojot masturbatoru Jet Pro 4in1 Super.

    Vibratori pāriem, kas sniedz lielāku baudu abiem partneriem

    Nerātnām un pikantām spēlēm guļamistabā var izmantot dažādus dzimumlocekļus.

    Dzimumlocekļa manžete vienā mirklī vīrieša lepnumam piešķir gan apjomu, gan garumu. G punkts atrodas 2,5–7,5 cm attālumā no maksts atveres, un dzimumloceklis nedrīkst būt garš, lai to masētu.  Un lielākā daļa baudas nervu atrodas maksts aizmugurē, bet dzimumlocekļa paplašinātājs atradīs arī tos.

    Nodarbojieties ar seksu dušā, viesnīcā, virtuvē, automašīnā… Fantāzija ir tikai sava veida robeža. Katra, pat visniecīgākā pārmaiņa veicinās kaisles uzplaiksnījumu guļamistabā, un, kā zināms, dažādība ir labākais ieguldījums, ko varat veikt savu attiecību labā.

    Atrodiet daudzveidīgas un pikantas lietiņas sev un savai mīļotajai Melns Kakis e-veikalā.

    Visi pasūtījumi tiek delikāti iepakoti, nenorādot to saturu.

    Nerātnas izpriecas!

    Тavs

    Melns Kakis

     

     

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē