• Riekstiņi ar iebiezināto pienu

    Vietējais top!
    3. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Bļodā liek miltus un sviestu, saberž kopā (nemīca).
    • Tad pievieno cukuru un skābo krējumu.
    • Samīca, līdz izveidojas viendabīga mīkla.
    • Mīklu liek riekstiņu formiņās tā, lai veidojas pusriekstiņa forma.
    • Cep cepeškrāsnī 180 grādos, līdz zeltaini brūni.
    • Izņem cepumu pusītes no formiņām, iepilda vārītu kondensēto pienu (aptuveni tējkaroti) un savieno divas pusītes.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē