• Radi ikdienu par svētkiem ar Gardu Muti BIO cidoniju svētku zelteri

    Reklāmraksts
    19. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Šī vasara ir pelnījusi, lai katra diena būtu svētki! Svētki, kuros svinēt rītausmu un saulrietus, lietavas un veldzējošus vakarus, svinēt dzimšanas dienas un atkal satikšanās. Svinēt dzīvi, jo laime slēpjas nevis lielās lietās, bet ikdienišķos priekos.

    Svētki ir jāsagaršo, jāsasmaržo un dziļi jāpiespiež pie krūtīm, lai tā labā sajūta vēl ilgi nelaistu vaļā. Un tieši labu sajūtu un brīnumu iedvesmoti, Gardu Muti garškopji ir radījuši pavisam īpašu svinību dzērienu – Latvijas BIO cidoniju zelteri  0.7l svētku pudelē.

    Dzīves baudīšanai un svinēšanai tik ļoti piestāv Latvijas BIO cidoniju svētku dzēriens šampanieša pudelē. Tas nebēdnīgi iedzirkstīs kā pieaugušo, tā bērnu ballītēs, atstājot jau tik iemīļotā cidoniju zeltera mīlestības pēcgaršu uz mēles. Jo, kas gan ir svētki bez dzirkstošiem prieka burbuļiem, kuri tā vien traucās laukā no pudeles, lai apreibinātu gaisu un sakārdinātu garšas kārpiņas.

    Ja šampaņā dzer šampanieti, tad Latvijā – cidoniju zelteri, jo nekur tas negaršo tik saldi, īpaši un atmiņām piepildīti, kā mājās. Katra cidonija ir Latvijas zemes izauklēta, saules apmīļota un latviešu rokām ievākta.

    Tā ir tīra Latvijas garša – ūdens, cidonijas un nedaudz cukura. Nekā lieka! Ūdens ir iegūts no Valmiermuižas 120 metru akas dzīlēm, ko spirdzinājumam bagātina ar ogļskābo gāzi. Cidoniju sīrupa darināšanā tiek izmantotas tikai Latvijas bioloģiski audzētas cidonijas un bioloģiskais cukurs. Zelteris nesatur mākslīgus saldinātājus un aromatizētājus. Lai pilnībā izjustu Latvijas vasaras spirdzinājuma garšu, parūpējies, lai zelteris arvien būtu rīta rasas vēsumā.

    Latvijas bio cidoniju zelteris svētku pudelē iegādājams Valmiermuižas interneta veikalā un abās Valmiermuižas tirgotavās: Valmiermuižā, Valmiermuižas alus tirgotavā līdzās alus darītavai Dzirnavu ielā 2 un Rīgā, Valmiemuižas alus tirgotavā A.Briāna ielā 9a.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē