• Plānās pankūkas ar pildījumiem

    Vietējais top!
    2. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Mikserī liek olas, pienu, 40 g cukura, sāli, visu sakuļ, lēnām pievieno miltus. Kad konsistence ir vienmērīga, mīkla ir gatava.
    • Uz pannas cep plānās pankūkas.
    • Kad pankūkas izceptas, gatavo pildījumus.
    • Bļodā lej saldo krējumu un pievieno cukuru, saputo līdz stingrām putām. Putukrējumā iecilā biezpienu, līdz masa ir vienmērīga.
    • Masu sadala vienādi četros trauciņos.
    • Pirmajā trauciņā pievieno gabaliņos sagrieztu banānu, apmaisa. Otrajā – baltās šokolādes gabaliņus, apmaisa. Trešajā – gabaliņos sagrieztu mandarīnu, apmaisa. Ceturtajā – izmērcētas rozīnes, apmaisa.
    • Pankūkas pilda ar sagatavotajiem pildījumiem, liekot tos ar ēdamkaroti pankūkas vidū.
    • Pankūku aizloka no vienas un otras puses, galus ieloka uz vidu. Pankūku novieto ar locīto daļu uz leju. 
    • Pasniedzot dekorē ar šokolādes mērci, dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē