Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam nākamajam gadam!
ABONĒT!
  • Plānās pankūkas ar pildījumiem

    Vietējais top!
    2. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Mikserī liek olas, pienu, 40 g cukura, sāli, visu sakuļ, lēnām pievieno miltus. Kad konsistence ir vienmērīga, mīkla ir gatava.
    • Uz pannas cep plānās pankūkas.
    • Kad pankūkas izceptas, gatavo pildījumus.
    • Bļodā lej saldo krējumu un pievieno cukuru, saputo līdz stingrām putām. Putukrējumā iecilā biezpienu, līdz masa ir vienmērīga.
    • Masu sadala vienādi četros trauciņos.
    • Pirmajā trauciņā pievieno gabaliņos sagrieztu banānu, apmaisa. Otrajā – baltās šokolādes gabaliņus, apmaisa. Trešajā – gabaliņos sagrieztu mandarīnu, apmaisa. Ceturtajā – izmērcētas rozīnes, apmaisa.
    • Pankūkas pilda ar sagatavotajiem pildījumiem, liekot tos ar ēdamkaroti pankūkas vidū.
    • Pankūku aizloka no vienas un otras puses, galus ieloka uz vidu. Pankūku novieto ar locīto daļu uz leju. 
    • Pasniedzot dekorē ar šokolādes mērci, dzērvenēm un piparmētru lapiņām.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē