• Pilna servisa līzings – populārākie auto modeļi

    Reklāmraksts
    23. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Pilna servisa līzings – īpaši izdevīgs alternatīvs risinājums tiem, kuri vēlas iegādāties vai nomāt automašīnu. Atliek vien izvēlēties tīkamāko un piemērotāko auto un doties ceļā.

    Tomēr, kas ir «pilna servisa līzings», kādus ieguvumus tas var sniegt, atšķirībā no nomas vai auto iegādes īpašumā? Kā arī – kā izvēlēties savām vajadzībām un vēlmēm vispiemērotāko auto modeli, ar kādu dzinēju, cik ietilpīgu, sedanu vai hečbeku?

    Rakstā aplūkosim šī līzinga veida priekšrocības, kā arī šobrīd aktuālākos un populārākos auto modeļus, lai atvieglotu izvēli.

    Kas ir pilna servisa līzings?

    Ierastā finanšu līzinga gadījumā klients noteiktu periodu maksā ikmēneša maksājumu par auto un pēc šī termiņa beigām kļūst par pilntiesīgu mašīnas īpašnieku. Pilna servisa auto līzings šai ziņā atšķiras – tas vairāk atgādina ilga termiņa nomu, jo, pēc tā beigām, auto tiek atdots atpakaļ.

    Pilna servisa līzinga pakalpojums ir īpaši izdevīgs uzņēmumiem, kā arī tiem, kas vēlas braukt ar jaunākajiem auto modeļiem, taču nevēlas uzņemties laikietilpīgo auto pārdošanas un jauna auto pirkšanas uzdevumu.

    Šāda veida auto līzings uzņēmumiem ar apjomīgu autoparku ļauj ietaupīt laiku. Tas nav jātērē pašiem risinot visus ar automašīnām saistītos jautājumus, jo to izdara pakalpojuma sniedzējs. Savukārt pārskatāms un prognozējams ikmēneša maksājums ļauj plānot finanšu plūsmu.

    Augsta līmeņa līzinga kompānijās sev piemērotu auto atradīs ikviens. Sportiskas un dinamiskas braukšanas cienītājus varētu interesēt BMW auto noma. Uzņēmumiem populāra izvēle ir klasisks pilsētas sedans. Savukārt ģimenēm draudzīgs risinājums ir ekonomiski hibrīdauto.

    Populārākie auto modeļi AVIS klāstā

    Foto: MyAvis.lv

    AVIS Pilna servisa līzings piedāvā labi zināmu, kvalitatīvu auto ražotāju jaunākos modeļus. Aplūkosim, kādas priekšrocības tiem piemīt un kādam braukšanas stilam un dzīvesveidam tie ir piemēroti.

    Toyota Corolla Hybrid

    Populārā, ņiprā un ekonomiski izdevīgā Toyota Corolla nu pieejama arī hibrīdu versijā. Ekspluatācijas izmaksu un aprīkojuma ziņā ļoti izdevīgs auto, kura dažādās versijas derēs dažādām prasībām. Lieliskais universālis Toyota Corolla Touring Sports, kaut arī nav tik ietilpīgs kā citi, būs lielisks ģimenes auto. Savukārt Toyota Corolla Cross kompaktais krosovers būs lieliski piemērots pilsētniekiem, kuri grib pārvietoties mazliet augstākā auto, bet vienlaikus saglabāt pilsētas auto kompaktumu.

    VW ID.3 un VW ID.4 elektroauto

    Abi auto būs perfekta izvēle tiem, kam rūp auto ietekme uz vidi – šie elektroauto ir CO2 neitrāli. Kuru no tiem izvēlēties? ID.3 lieliski derēs pilsētas un piepilsētas braukšanai. Šajā auto ir salīdzinoši daudz vietas arī aizmugurē sēdošajiem.

    Savukārt ID.4, Volkswagen pirmais pilnībā elektriskais apvidus auto, ir enerģisks, kompakts SUV ar visai stilīgu, mūsdienīgu dizainu. Attiecīgi tas derēs arī tālākiem braucieniem ārpus pilsētas, jo ar vienu uzlādi spēj pieveikt pat 520 kilometrus.

    Škoda Octavia

    Praktisks, klasisks pilsētas hečbeks ar visnotaļ ekonomisku degvielas patēriņu. Šī auto stiprā puse ir salīdzinoši lielā ietilpība un laba cenas un kvalitātes attiecība, kas to padara par lielisku ģimenes auto. Tā kā pilna servisa līzings piemērots ne vien uzņēmumiem, bet arī privātpersonām, šī ir loģiska izvēle praktiskajiem.

    Audi Q5 

    Lielisks, tehniski uzticams vidējās klases SUV auto, kas piedāvā izcilu kompaktuma un ietilpības līdzsvaru. Šis auto būs piemērots gan ātrgaitas šosejām, gan bezseguma ceļu apstākļiem – tātad tiem, kas dzīvo ārpus pilsētas un nesmādē izbraukumus pie dabas arī pa neceļiem un sniega apstākļos.

    Cupra Formentor

    Jaudīgs un stilīgs elektroauto ar lielisku interjeru un ērtiem sēdekļiem. Patiks tiem, kas dod priekšroku elektroauto, taču pievērš uzmanību arī tīram braukšanas priekam, labai balstiekārtai un auto interjera kvalitātei. Šis auto un pilna servisa līzings ir kā radīti viens otram!

    BMW 5. sērija un BMW X3

    BMW 5. sērija ir sportiski un ērti biznesa sedani, kas piemēroti braukšanai pilsētā un var kalpot kā uzņēmumu auto. Atšķirībā no citiem sedaniem, šiem modeļiem ir BMW markai tik raksturīgie jaudīgie dzinēji. Savukārt kompaktais SUV X3 būs lielisks un jaudīgs ceļabiedrs garākiem ceļojumiem un braucieniem ārpus pilsētas.

    Šo un citu auto modeļu pilna servisa līzings AVIS ļaus izbaudīt mūsdienīgu, jaunu auto modeļu sniegtās priekšrocības, saglabājot vienu fiksētu ikmēneša maksājumu un samazinot rūpes par auto uzturēšanas tehniskajiem un administratīvajiem jautājumiem.

    Ieskaties MyAvis.lv, izvēlies un dodies ceļā!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē