• Pasaulē pazīstamākās seksa terapeites padomi labākam seksam

    Reklāmraksts
    7. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay.com
    Pasaulē slavenākā seksa terapeite Dr. Rūta Vesthaimere pat 93 gadu vecumā aktīvi sniedz padomus, un mēs visi klausāmies vaļā atplestām mutēm.

    Dr. Rūta 10 gadu vecumā aizbēga no holokausta un nacistiskās Vācijas, kā arī cīnījās arābu-izraēliešu karā kā snaipere Haganas rindās. Mūsdienās šī vitālā terapeite dzīvo Ņujorkā, publicējusi 45 uzziņu grāmatas un vadījusi daudzas programmas par šo tēmu. Šai dāmai ir daudz ko teikt, un viņas prāta asums gadu gaitā nav mazinājies. Dr. Rūta ir izcila Melns Kakis iedvesmotāja.

    Dr. Rūta arī 93 gadu vecumā visiem pāriem nodod vienkāršu un skaidru vēstījumu. Piedzīvojusi divas šķiršanās un tikai pēc tam satikusi savu īsto un vienīgo, viņa rezumē, ka ar seksuālo neapmierinātību attiecībās var tikt galā, bet intelektuālā nesaderība nespēj tikt galā ar ikdienas dzīves ritmu un noved pie šķiršanās. Ja tava partnere ir tava mūza un labākā draudzene, sekss ar laiku kļūs tikai labāks.

    Dr. Rūtas padomi seksuālās dzīves uzlabošanai:

    Ir tikai normāli, ja vienam partnerim nav pietiekami daudz seksa vai trūkst dažādības. 

    Vīrs un sieva nav Siāmas dvīņi, kas vienmēr vēlas vienu un to pašu. Dažreiz sieviete ir tā, kas vēlas vairāk seksa,  bet orgasmu sasniedz aizvien retāk, bet dažreiz tas ir vīrietis. Samierienieties ar šo faktu! Ieviesiet dažādību guļamistabā un izvairieties no vienmuļām pozām un rutīnas. Masturbēšana ir normāla ikvienu attiecību sastāvdaļa, savukārt seksa rotaļlietas sniegs atšķirīgu orgasmu pieredzi. Ja esat orālā seksa cienītājs un dodat tam priekšroku, tad Spinjob 360º orālā seksa stimulators ir tieši tas, kas jums nepieciešams. 

    Orālā seksa stimulators Spinjob 360º

    Sievietei vajag vibratoru

    Sievietes vienmēr zinājušas, ka vislabākā klitora masāža, ko var veikt vīrietis, ir apļveida kustības ap klitoru. Dr. Rūtas iecienītākie vibratori ir elektriskai zobu birstei līdzīgie, precīzi vibrējošie un elastīgie vibratori, kuru zemās un spēcīgās vibrācijas izraisa orgasmu pat tām sievietēm, kurām to sasniegt ir ļoti grūti.

    Vibrators Rewomagic šīs kustības veic vēl labak. Tā mazais gals veic apļveida kustības uz klitora. Pārslēdziet tā apakšējo, biezāko galu uz vibrēšanas režīmu, un Rewomagic kļūs par spēcīgu G punkta vibratoru. Sievietes, kuras ir izmēģinājušas Rewomagic, apgalvo, ka tas sniedz pavisam citu baudu un ir intensīvāks nekā alternatīvie vibratori. Sievietes apgalvo, ka, lietojot Rewomagic, jau pēc minūtes piedzīvojušas pirmo orgasmu, bet 10 minūšu laikā – pat trīs.

    Orgasms minūtes laikā, lietojat Rewomagic Rewolution vibratoru

    Vīrieši 50+ – nodarbojieties ar seksu no rīta!

    No rīta testosterona līmenis ir visaugstākais, un vecākam kungam ir iespēja palutināt savu mīļoto ar spēcīgāku erekciju. Sekss nedrīkst pazust no jūsu dzīves tikai tāpēc, ka esat sasniedzis noteiktu vecumu. Sekss no rīta jāpadara par ieradumu un vienkārši jāpārvar ilgas pēc vakara erekcijas.

    Neizmantojot lubrikantu, vīrietis var nodarīt pāri sievieti

    Pēc bērna piedzimšanas un sasniedzot 35+ gadu vecumu, sievietes sāk ciest no maksts sausuma, kas seksu padara sāpīgu un neērtu. Kvalitatīvam lubrikantam jāatrodas jūsu nakts skapītī tāpat kā zobu pastai vannas istabā. Sievietēm, sasniedzot 50+ gadu vecumu, vajadzētu lietot īpaši mitrinošu lubrikantu uz alvejas bāzes, lai mazinātu menopauzes radīto diskomfortu.

    YesforLov – organisks lubrikants ar alveju

    Saskaņā ar dažādiem pētījumiem – seksa trūkums dzīvē palielina stresu un vājina imūnsistēmu. Katra cilvēka pienākums ir rūpēties par savu seksuālo dzīvi. Orgasms ir ārkārtīgi vērtīgs, savukārt seksa rotaļlietu ieviešana pāriem nozīmē atvadīšanos no rutīnas!

    Labākais padoms cilvēkam ar mazu dzimumlocekli

    Ja jums ir miniatūrs dzimumloceklis, apmeklējiet urologu. Pretējā gadījumā izmēram nav nozīmes, un vīrietim par to nevajadzētu uztraukties. Savai sievietei varat piedāvāt dažādot intīmo tuvību, izmantojot seksa rotaļlietas, un izvēlēties sev, cik lielai tai vajadzētu būt šovakar.

    Izmantojot dzimumlocekļa palielinātāju, varat izvēlēties tā izmēru jau šodien!

    Nebaidieties eksperimentēt un atklāt jaunas lietas, rūpīgi izvēlētas un atlasītas, Melns Kakis intīmpreču veikalā. Pasūtījums tiek diskrēti iepakots un nosūtīts, nenorādot tā saturu.

    Novēlam nerātnas izklaides!

    www.melnskakis.lv

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē