• No 15. oktobra līdz 18. oktobrim Elkor Plaza notiks tradicionālās Elkor Klientu dienas

    Reklāmraksts
    13. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    No 15.oktobra līdz 18.oktobrim Elkor Plaza notikas tradicionālās Elkor Klientu dienas! Atlaides, degustācijas, izstāde un meistarklases, īpaši piedāvājumi no Baltic Beach Hotel, kā arī kopā ar žurnālu LILIT atklāsim modes un stila aizkulises aizraujošās lekcijās. Pasākuma programma 17. oktobrī no 12:00 – 18:00.
    • SKATUVE

    Modes meistarklase 10:00 –11:00 (live video)

    Īpašie pasākuma viesi – stila un imidža guru Žanna Dubska un modes dizainers Aleksandrs Pavlovs. Lekcijas: kā atrast savu krāsu un nenopirkt lieku.

    Žannas Dubskas praktiskā meistarklase Kā atrast SAVAS KRĀSAS? Plkst 10:00–10:30 (Var skatīties dzīvo translāciju Instagram https://www.instagram.com/zannadubska/ un Facebook  https://www.facebook.com/zanna.dubska)

    Žannas Dubskas un Aleksandra Pavlova unikālā kopīgā meistarklase Kā nenopirkt lieko?  Plkst 10:30–11:00 (Var skatīties dzīvo translāciju Instagram https://www.instagram.com/zannadubska/ un Facebook https://www.facebook.com/zanna.dubska)


    15:00 – 18:00 Imidža dizaineres Simonas Šulmanes lekcijas: modes tendences 20/21 rudens-ziema, ko nozīmē kapsulas garderobe un kā to izveidot.

    • MODES SKATE sadarbībā ar Kids Models School & Agency Babochka
    • Modes skatē tiks demonstrēti rudens-ziemas kolekcijas apģērbi gan meitenēm, gan zēniem no vadošajiem zīmoliem: Guess, Tommy Hilfiger, Brums, Boboli un citiem.

      13:00 un 14:00 bērnu modes defilē un pozēšanas meistarklases.

      • Porcelāna un stikla iztāde – MĀKSLA AIZSPOGULIJĀ!

      Māksla ir universāls izteiksmes līdzeklis, kas gadu desmitiem paliek aizvien vērtīgāka, attīstās tehnoloģijas un parādās iespējas māksliniekiem eksperimentēt un rast jaunas iedvesmas saviem darbiem.

      Porcelāns un stikls ir divi unikāli materiāli, kuri mākslinieku rokās pārtop praktiskos traukos, rotās un citos interjera dizaina priekšmetos, tie bagātina mūsu dzīvi un roku darbs piešķir patiesu vērtību izvēlētajam priekšmetam.

      Izstādē MĀKSLA AIZSPOGULIJĀ ir apvienoti seši brīnišķīgi porcelāna un stikla mākslas meistari.

      17. oktobrī no 13:00 līdz 16:00 ELKOR Plaza 2. stāvā varēsiet satikt klātienē māksliniekus. Izstādi papildinās un radīs māksliniecisku atmosfēru G. Huskivadze, N. Krivošejiina, I. Zalāna un V. Pavlova gleznas.  

      • BALTIC BEACH HOTEL & SPA ĪPAŠIE PIEDĀVĀJUMI – NO 15 EUR!
      • Izbaudiet 5* atpūtu Jūrmalā!

        • INCHCAPE MOTORS LATVIJA gaida Jūs 17. oktobrī no 12:00 līdz 18:00 pie ELKOR Plaza uz auto testiem.
        • ELKOR Plaza klientu dienu ietvaros Inchcape Motors Latvija aicina uz testa braucieniem ar pašiem jaunākajiem un aizraujošākajiem MINI modeļiem!

          Nāc un kā viens no pirmajiem izmēģini jauno MINI Countryman krosoveru un pilnībā elektrisko MINI Electric. Tāpat būs iespēja iepazīties ar īpašajiem noliktavas piedāvājumiem, kā arī piedalīties vērtīgu MINI aksesuāru izlozē.

          • MyGym Latvija bērnu izklaides
          • MyGym Latvia – rada mirkļus, kuriem ir nozīme! Līderis bērnu fitnesa jomā no 6 mēnešiem līdz 10 gadiem, unikāls projekts no ASV, speciālistu izstrādātas programmas, kurās bērni dejo, rotaļājas, pārvar šķēršļu joslas, veic fiziskas aktivitātes pieredzējušu treneru vadībā.

            Aicinām ELKOR Klientu dienā 17.10. no 12:00 līdz 16:00 pievienoties draudzīgajai MyGym komandai, kopā ar bērniem darboties un sajust prieku par kopā būšanu ELKOR Plaza 2. stāvā bērnu rotaļu laukumā. My Gym solījums ir mīlēt un rūpēties par visiem bērniem caur vērtīgām rotaļām!

            Tehnikas PREZENTĀCIJAS.

            Kafijas BAUDĪŠANA.

            Vīna un delikatešu DEGUSTĀCIJAS.

            WWW.ELKOR.LV 

            https://www.instagram.com/elkor.lv/

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē