• MDATA – uzņēmums, kuram ir vērts pievērst uzmanību…

    Reklāmraksts
    17. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Modernajā pasaulē ikviens birojs, neatkarīgi no nodarbošanās veida, ir aprīkots ar tehniku. Tas ir tādēļ, ka patlaban ir pieņemts izmantot elektroniskus dokumentus, taču ne tikai tas.

    Daudziem ir ērtāk uztvert informāciju drukātā formā, tādēļ līdztekus datoriem ir nepieciešami arī printeri, skaneri, u.t.t. Taču kā nopirkt šādu tehniku, ja jāizvēlas starp neskaitāmiem piedāvājumiem? Jākoncentrējas uz to, kas ir nepieciešams tieši jums, un jāizvēlas piemērots cenu diapazons. Ir nepieciešams pārbaudīts datoru veikals!

    Uzņēmums MDATA – tas ir datoru veikals, kuram ir vērts pievērst uzmanību. Plaša izvēle, lieliskas cenas, daudz dažādu modeļu! Tiem, kuru budžets ir ierobežots, datoru veikals MDATA rīko regulāras visu preču izpārdošanas. Pilnīgi visām precēm datoru veikals MDATA piedāvā garantijas. Garantija attiecas arī uz atjaunotu tehniku (lietotiem monitoriem, lietotiem portatīvajiem datoriem, u.t.t.).

    Datoru veikals MDATA šādas tehnikas tirdzniecības nozarē – gan vairumtirdzniecībā, gan mazumtirdzniecībā –darbojas jau vairāk nekā 20 gadus.

    Šodien datoru veikals MDATA ar pieprasītām precēm katru mēnesi apgādā vairāk nekā 1000 klientus visā Eiropā, arī Baltijas valstīs. Tāpat uzņēmums specializējas korporatīvo klientu segmentā, strādā ar pasūtītājiem publiskajā sektorā, lielo, vidējo un mazo biznesu.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē