• Marinēti ķirbji

    Vietējais top!
    7. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Baudi rudens garšas ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    • Gatavo marinādi. Katliņā ielej ūdeni, ieber cukuru un uzvāra.
    • Sterilizētā burciņā ieber dažas dzērvenes, pusi sagriezto cidoniju un kārto burciņā līdz pusei kubiņos sagrieztu ķirbi.
    • Pēc tam atlikušās cidonijas, nedaudz dzērveņu un ķirbja, līdz burciņa gandrīz pilna. Pa virsu izkārto dzērvenes.
    • Pārlej ar pagatavoto sīrupu un liek pasterizēties 85 grādos 12 minūtes. Pēc tam aizvāko.
    • Kad burkas atdzisušas, liek ledusskapī vai pagrabā.

     

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē