• Laura Ikauniece: Mamma dod lieliskus padomus. Lai gan sākumā liekas, ka viņai nav taisnība, beigās vienmēr izrādās, ka ir!

    Reklāmraksts
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mammu un meitu attiecības vienmēr ir unikālas. Katrai tās būs citādas. Ir meitas, kurām mamma ir siltuma un sirsnības iemiesojums, citām – mamma ir labākā draudzene vai, gluži otrādi, stingra audzinātāja un disciplinētāja, kas vienmēr sniedz pareizos padomus.

    Šoreiz parunāsim par mammu un meitu, kuras atklāj, ka viņu attiecību simbols ir atbalsts un vēlme palīdzēt. Mamma – psiholoģe, personīgās attīstības trenere Vineta Ikauniece-Ozoliņa. Meita – vieglatlēte Laura Ikauniece.

    Aizraujošo un izzinošo mammu un meitu sarunu pilnā garumā videoformātā varat noskatīties www.eucerin.lv.

    P A R   AT B A L S T U   U N   I Z C I L I E M   P A D O M I E M

    Nevienam nav noslēpums, ka vieglatlēte Laura Ikauniece sporta pasaulē ir guvusi lielus panākumus, kas būtu pa spēkam vien retajam. Šajos sasniegumos noteikti liela nozīme ir arī Lauras mammai Vinetai Ikauniecei-Ozoliņai. «Mana mamma pati ir gājusi cauri sportam un zina, ko tas prasa,»

    stāsta Laura, uzsverot, ka vienmēr zvana mammai, kad ir slikti vai ļoti labi. «Paldies mammai par atbalstu! Viņa dod padomus, palīdz izkļūt no sarežģītām situācijām,» tā Laura. Turklāt Laurai ir paveicies, jo mammas padomi ir izcili un viņai parasti izrādās taisnība. Lauras mamma vienmēr cenšas noskaņot savus tuviniekus pozitīvi un tad ar prieku vēro, kā viņiem izdodas mazas un lielas uzvaras.

    Laura Ikauniece: «Mamma dod lieliskus padomus. Lai gan sākumā liekas, ka viņai nav taisnība, beigās vienmēr izrādās, ka ir! Visskaistākais mammā ir viņas neizsīkstošā enerģija un vēlme palīdzēt citiem.»

    P A R  B Ē R N A  P AT S TĀ V Ī B U  U N  U Z T I C Ē Š A N O S


    Stāstot par savām izjūtām mātes lomā, Lauras mamma atzīst, ka, piedzimstot bērnam, rodas apziņa, ka tagad ir sākusies jauna dzīve. «Biju iedomājusies, ka gadu ar bērnu ņemies un pēc tam viņš dzīvo pats, bet, izrādās, vismaz trīs gadus bērnam ir vajadzīga nepārtraukta uzmanība,» smaida Vineta Ikauniece-Ozoliņa un uzslavē Lauru par viņas patstāvību: «Viņai bija ļoti liela brīvība, uzticējos, biju pārliecināta, ka viss būs labi!»

    P A R   M A M M A S   L O M U   P R I E K A   U N   S K A I S T U M A P A S A U L Ē

    Abām lielu prieku sagādā kopīgie laivu braucieni, katrs izrādās kā īsts piedzīvojums. Ikdienā mamma Laurai ir ļoti daudz iemācījusi no skaistumkopšanas pasaules smalkumiem. Piemēram, zelta likumu, ka vakarā vienmēr ir jāiet gulēt ar tīru seju, jānotīra kosmētika, kā pareizi koriģēt uzacis, kad piemērotas sāls vannas un dūņu maskas. Mamma arī veidojusi Lauras stila izjūtu. Viņa atklāj, ka pusaudžu gados paticis aizņemties mammas topiņus un žaketītes, šo to no dekoratīvās kosmētikas. Mammas ieguldījums šajā jomā ir atmaksājies. Laura atzīst, ka vienmēr un visur ir pārliecināta par savu frizūru un grimu.

    Vineta Ikauniece-Ozoliņa: «Paldies Laurai par patstāvību! Man ir ļoti paveicies ar tādu bērnu.»

    EUCERIN – RŪPĒS PAR TAVAS ĀDAS SK AISTUMU UN VESELĪBU

    Dermokosmētikas zīmols Eucerin atbalsta sievietes centienus uzturēt ādas veselību, skaistumu

    un labsajūtu jau daudzus gadus, sniedzot pielāgotu ādas kopšanu jebkurā vecumā. Leldei īpaši

    piemērota ir Eucerin Hyaluron-Filler produktu sērija ar hialuronskābi, kas ne tikai samazina pirmās redzamās novecošanas pazīmes, piemēram, mitruma zudumu, mīmikas līnijas un grumbiņas, bet, regulāri lietojot, arī izlīdzina pat dziļākas grumbas. Eucerin Hyaluron-Filler ar jauno formulu ir efektīvāks nekā jebkad agrāk: aktīvā viela enoksolons kavē hialuronskābes samazināšanos ādā par 50%. Gludāka, starojošāka un jaunāka āda.

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē