• Kas ir BB un CC krēmi un kādas ir to priekšrocības?

    Reklāmraksts
    11. septembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto

    Sievietes ikdienā lieto dažādus kosmētikas līdzekļus un pat neaizdomājas, kāpēc dažkārt, pat rūpīgi uzklājot kosmētiku, viņu dienas grims neizskatās labi. KlipShop kosmētikas veikala, kas piedāvā plašu produktu klāstu, profesionāļi iesaka izcelt savu dabisko skaistumu un noslēpt nelielas nepilnības ar BB un CC krēmiem. Tātad, ar ko šie krēmi atšķiras un kam tie ir paredzēti?

    BB krēms – dabīgam izskatam

    Tonālie krēmi, kas apgrūtina ādu, nav ieteicami ikdienas grimam vai dabiskā skaistuma izcelšanai. Bet BB krēms ir ideāli piemērots ikdienas lietošanai. Kas tas ir? BB nozīmē «Beauty Balm». Latviešu valodā tas nozīmē «Skaistuma balzams». Tā funkcija ir izcelt ādas dabisko skaistumu, neapgrūtinot to un paliekot neredzamam.

    Kad lietot BB krēmu?

    BB krēms ir ideāls grima līdzeklis tiem, kuri vēlas nosegt nelielas ādas nepilnības un iegūt gludu sejas krāsu, vienlaikus barojot un bagātinot sejas ādu ar labvēlīgām sastāvdaļām. Šis ir produkts, kas palīdzēs jums baudīt samtainu un mirdzošu sejas krāsu katru dienu. Tomēr BB krēma tekstūra var nebūt piemērota cilvēkiem ar īpaši taukainu ādu, jo tā nenovērš spīdumu un var stimulēt sebuma veidošanos.

    CC krēms – kosmētikas klasika

    Kamēr BB krēms vēl tikai sāk sasniegt popularitāti, CC krēms ir kļuvis par katras sievietes iecienītāko produktu. CC nozīmē krāsu kontroli. Šis kosmētikas līdzeklis ir ideāli piemērots apsārtuma, nelielu pigmenta plankumu un pat tumšu loku zem acīm maskēšanai.

    Kad lietot CC krēmu?

    CC krēms būs lieliska izvēle taukainai ādai, jo tam ir viegla tekstūra. Ikdienas grimma vietā ieteicams lietot CC krēmus, kas ir bagātināti ar SPF saules aizsargfiltriem. Tas sniegs jūsu ādai aizsardzību pret saules ultravioleto staru kaitīgo ietekmi. Ļoti bieži kosmētikas ražotāji CC krēmu bagātina arī ar visnoderīgākajiem vitamīniem, lai dienas grims piešķirtu veselīgas, mitrinātas, gludas un jauneklīgas ādas izskatu.

    Ka izvēlēties pareizo?

    Izvēloties BB vai CC krēmu, ir svarīgi pievērst uzmanību tā sastāvam un izvēlēties jūsu ādas tipam piemērotu krēmu. Jāatzīmē, ka abi produkti ir piemēroti arī vakara vai svētku grimam. Bieži vien BB vai CC krēmus izvēlas kā bāzes slāni pirms profesionāla tonāla krēma uzklāšanas, jo to sastāvs ir lielisks. Tomēr, izmantojot šos krēmus kā grima bāzi, ir svarīgi saskaņot tonāla krēma un BB vai CC krēma toņus.

    Universāls līdzeklis katrai sievietei

    BB un CC krēmi ir universāli ikdienas grima līdzekļi, kas var palīdzēt radīt dabisku izskatu, vienlaikus palīdzot noslēpt nelielas ādas nepilnības. Pieņemot lēmumu iegādāties šo kosmētikas līdzekli, ir svarīgi izvēlēties uzticamu pārdevēju un ievērot ražotāja sniegtos lietošanas ieteikumus.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē