• Kam svarīgi pievērst uzmanību izvēloties gatavo pārtiku mazulim

    Reklāmraksts
    20. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Lai piebarošanas laikā mazuli nodrošinātu ar labāko pārtiku, jāpievērš rūpīga uzmanība produktu kvalitātei un sastāvam. Būtiski ir izvēlēties bioloģisku produktu, bez mākslīgām piedevām, konservantiem, ar skaidru sastāvu un izcelsmi

    Gatavās pārtikas piedāvājums bērniem kļūst aizvien plašāks, taču to kvalitāte mēdz atšķirties. Kā pārliecināties par produkta kvalitāti un kam pievērst uzmanību:

    1. produkta sastāva piemērotība mazulim un atbilstība vecumam;
    2. pārliecinies, ka produkts ir bioloģiski sertificēts;
    3. pievērs uzmanību papildus kvalitātes novērtējumam un sertifikātiem.

     

    Bio produktu zīmols “Rūdolfs” piedāvā plašu, bioloģiski sertificētu produktu klāstu bērniem no 4 mēnešu vecuma.* Par to, ka produkti ir patiešām bioloģiski, liecina uz etiķetes norādītā bioloģiski sertificēta produkta atpazīšanas zīme – zaļais karodziņš. Tas nozīmē, ka sastāvā esošie lauksaimniecības produkti tiek audzēti un ražoti saskaņā ar dabiskajiem augu un dzīvnieku audzēšanas principiem, neizmantojot sintētiskos minerālmēslus, pesticīdus un antibiotikas. Savukārt produkti, kuru sastāvā ir zivis, ir sertificēti atbilstoši MSC standartiem, kas apliecina kvalitāti un ilgtspējīgu zivsaimniecību – zivs ir audzēta, nozvejota un apstrādāta atbilstoši visām vides, higiēnas un labklājības prasībām.

     

     

     

     

    Ražojot bērnu pārtiku “Rūdolfs”, tiek izmantotas bioloģiskas izejvielas, kuras atbilst tieši bērnu pārtikas prasībām. Tas nozīmē, ka produkta tapšanā tiek ievēroti papildus drošības pasākumi un īpaši stingri izvērtēta izejvielu kvalitāte un atbilstība normām, lai produkts būtu piemērots tieši bērniem. “Rūdolfs” sortimentā ir atrodami arī produkti bez glutēna un bez laktozes, kas var īpaši noderēt, ja bērnam ir ārsta konstatēti uztura jeb diētas ierobežojumi.

    “Rūdolfs” zīmola produkti ir ražoti uzņēmumā, kas sertificēts atbilstoši starptautiskā kvalitātes sistēmas BRC (British Retail Consortium) un IFS Food prasībām, saņemot augstāko AA novērtējumu. Ražošanas procesā tiek veiktas regulāras kvalitātes kontroles pārbaudes gan Latvijas, gan ārvalstu akreditētās laboratorijās, lai pārliecinātos par produktu drošību un atbilstību zīdaiņu pārtikas prasībām.

    Bērna uzturs ir pamats veselībai mūža garumā, tāpēc līdzās piebarošanai ar biezeņiem, ieteicams lietot uzturā arī citus bioloģiskus produktus.

    Bērna uzturam ir jābūt sabalansētam un daudzveidīgam.

    * Pasaules Veselības organizācija (PVO) rekomendē ekskluzīvu zīdaiņu barošanu līdz sešiem mēnešiem, un pēc Eiropas Bērnu gastroenterologu asociācijas (ESPGHAN) rekomendācijām piebarošana ir jāsāk 17–26 nedēļu vecumā.

    Uzzini vairāk:

    www.latekofood.lv

    Seko:

    Facebook: https://www.facebook.com/rudolfsbio/

    Instagram: https://www.instagram.com/rudolfsorganic/

    Ieskaties:
    https://www.youtube.com/@rudolfsorganic3697

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē