• Kādi zelta auskari būs aktuāli šajā ziemas sezonā? Ieskaties un uzzini eksperta viedokli!

    Reklāmraksts
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mode nāk un iet, bet vērtības paliek – zelta auskari pilnīgi noder pie tām lietām, kuras savu aktualitāti nezaudē gadsimtiem ilgi. Tomēr arī šajā jomā tendences mainās, un, lai arī šis vērtīgais dārgmetāls ir iekārojams vienmēr, mode nosaka, kāds dizains un kādas krāsas būs aktuālas nākamajā sezonā. Kādi zelta auskari būs modē tuvākajā ziemā un vai Tava personīgā rotu kolekcija nav jāpapildina ar jauniem skaistumiem? Par to vairāk turpinājumā!

    Ja vēlies ko modernu, jāizvēlas zelta auskari ar dārgakmeņiem

    Kas nākamajā ziemā atšķirs modernus zelta auskarus no klasiskiem zelta auskariem? Protams – dārgakmeņi! Nav svarīgi, kādiem dārgakmeņiem Tu dod priekšroku – briljantiem, safīriem, rubīniem vai smaragdiem – tie visi ierindojas moderno prasību sarakstā. Modernu akcentu zelta rotaslietām piešķirs krāsu dažādība un dabas silueti. Juvelierizstrādājumu kolekciju priekšgalā būs auskari ne tikai ar vienas krāsas, bet ar vairāku krāsu dārgakmeņiem vienlaikus. Auskari ziedu, ūdens lāšu, tauriņu, sirsniņu, pīnīšu formās – tie visi iederēsies modernā koptēlā.

    Interesē auskari ar briljantiem? Izvēlies laboratorijā audzētus dārgakmeņus

    Briljanta auskari – tā ir klasika, tas ir sapnis, ko vēlas piepildīt gandrīz ikviena sieviete. Vai šajā timless savienojumā vispār ir iespējamas kādas jaunas vēsmas? Izrādās – jā. Ja vēlies, lai zelta auskari atbilstu pašai jaunākajai modei, izvēlies tādus, kuros ir laboratorijā audzēti briljanti. Šie dārgakmeņi ir jaunākais modes kliedziens juvelierizstrādājumu pasaulē. Tie ir tikpat skaisti kā dabīgie briljanti, taču nesalīdzināmi pieejamāki cenas ziņā. Turklāt – to iegūšana ir daudz draudzīgāka videi! Ja vēlies redzēt, kā izskatās šie cilvēka radītie brīnumi, ieskaties GIVEN veikalos – klātienes veikalos visā Latvijā vari šādus auskarus arī piemērīt. Atceries, šī gada Ziemassvētku vai gadu mijas ballē šādi auskari pievērsīs visus skatienus un padarīt Tavu koptēlu modernu un mirdzošu!

    Zelta auskari – riņķīši un riņķi – topā arī šoziem

    Tā vien šķiet, ka zelta riņķīši no modes neizies nekad – un tā patiešām varētu būt, jo arī nākamajā ziemā šajā jautājumā nekas nemainās. Daļa no moderna koptēla var būt klasiski auskari – zelta riņķīši. Ja vēlies, lai šī klasiskā rota iegūtu modernu akcentu, izvēlies vairāku kārtu riņķīšus vai tādus, kurus rotā dārgakmeņi! Piemēram, GIVEN kolekcijās var apskatīt zelta riņķīšus, kas rotāti ar visdažādākajiem dārgakmeņiem, tajā skaitā pērlēm, briljantiem un safīriem. Šādi auskari nezaudē vērtību un būs skaists aksesuārs daudzu gadu garumā.

    Ja jāizvēlas starp trausliem vai apjomīgiem auskariem, izvēlies apjomīgos

    Rotu modē ir ienākuši bulk jeb būdīgie juvelierizstrādājumi un zelta auskari nav izņēmums. Ja vēlies savam koptēlam piešķirt ļoti mūsdienīgu akcentu, tad trauslajiem auskariem šosezon ļauj atpūsties dārglietu lādītē, bet izvēlies apjomīgos. Tas pats attiecas uz dārgakmeņu dizainu – ja auskari ir rotāti ar dārgakmeņiem, tad vismaz vienam no tiem vajadzētu būt apjomīgam.

    Apjomīgie, nokarenie auskari – vairs nav tikai svētku reizēm

    Ja Tev patīk uzkrītoši, unikālas formas un krāsu auskari, pat tādi, kas sniedzas līdz pleciem – šī ir Tava laimes sezona. Apjomīgie auskari spilgtās un drosmīgās krāsās šobrīd ir ļoti aktuāli, turklāt tie piešķir krāsainību jebkuram koptēlam. Droši izvēlies ne tikai plūstošas formas, bet arī tīras, ģeometriskas līnijas – auskari kvadrāta, trīsstūra, sešstūra, romba un citās ģeometriskās pievērsīs stila pazinēju uzmanību. Patīkama pārmaiņa ir arī fakts, ka apjomīgie auskari vairs nav tikai svētku reizēm, nākošajā sezonā droši tos var apvienot ar ikdienas vai formālu apģērbu.

    Nedaudz par pašu zeltu – prove un krāsa

    Nenoliedzami, modes viļņi skar arī pašu zeltu – kas aktuāls nākošajā gadā? Jaunums ir tāds, ka zelta ziņā modē atgriežas klasiskās vērtības – pieprasītāko zeltu topa augšgalā ir atgriezies dzeltenais zelts. Attiecīgi, dzeltena zelta auskari, kas lādītē iegūluši jau vairākus gadus, šogad atkal jāceļ gaismā. Otrajā vietā zelta krāsu topā ierindojas baltais zelts. Ja runājam par provi, Latvijā nemainīgi populārākie ir zelta auskari 585. provē. Šīs proves priekšrocība ir tā, ka šāda sastāva zelts vienlaikus saglabā dārgmetāla spozmi un ir izturīgs, taču pieejamāks par lielākas proves zelta izstrādājumiem.

    GIVEN kolekcijās aktuālas Latvijas un pasaules modes tendences

    Tendences zelta auskaru modē mainās lēnām, taču pamatīgi. Ja vēlies laicīgi gatavoties šī gada noslēguma pasākumiem un iegādāties jaunus auskarus vai, ja vēlies atrast modernu dāvanu sev vai tuvam cilvēkam – noteikti ieskaties GIVEN interneta vai klātienes veikalos. Zelta auskari šajos veikalos pieejami vairākos tūkstošos variantu! Tāpēc – nav svarīgi, vai Tavu izvēli ietekmē jaunākās modes tendences vai cieni klasisku dizainu, GIVEN piedāvājumā noteikti ir zelta auskari Tavai gaumei. Gan internetā, gan klātienē vari konsultēties ar zinošiem un atsaucīgiem rotu konsultantiem un nepieciešamības gadījumā pāris minūšu laikā noformēt dalītā maksājuma pakalpojumu.

    GIVEN eksperte Inese Freimane: «2024. gadā modes tendences akcentē gan saskaņotus komplektus, gan rotaslietu dažādību, galvenais ir sekot savam personiskajam stilam!»

    Kas ietekmē zelta auskaru modes tendences? Kādi principi ir svarīgi rotu izvēlē? Vai Latvijas veikalos ir pieejami zelta auskari, kas atbilst jaunākajai modei? Atbildes uz pircēju biežāk uzdotajiem jautājumiem sniedz GIVEN Latvia apmācību projektu vadītāja Inese Freimane.

    Kas ietekmē modes tendences auskaru dizaina jomā – juvelieru kolekcijas, slavenību izvēles vai kas cits?

    Modes tendences auskaru dizainā ietekmē dažādu faktoru kombinācija, tajā skaitā arī juvelieru kolekcijas un slavenību izvēle. Liela nozīme ir arī  vēstures un kultūras atsaucēm un sezonalitātei – noteikti auskaru stili ir populāri noteiktos gadalaikos. Protams, svarīgas ir arī arvien mainīgās patērētāju vēlmes.

    Pirmie vēstneši, kas sajūt modes vilni un ievieš jaunus auskaru stilus, ir paši juvelieri, bet galvenā loma auskaru modes tendenču noteikšanā ir vadošajiem juvelierizstrādājumu dizaineriem un zīmoliem. Viņu radošās inovācijas un jaunās kolekcijas bieži nosaka toni, kas un kāpēc ir modē. Jaunu kolekciju radīšanā bieži iedvesma tiek gūta vēstures un kultūras norisēs, reizēm popularitāti mūsdienu modē atgūst dažādu iepriekšējo laika periodu stili. Savukārt, slavenībām ir nozīmīga loma konkrētu auskaru stilu popularizēšanā, piemēram, uzmirdzot sarkanā paklāja pasākumos vai publisku uzstāšanos laikā.

    Kādi ir GIVEN zelta auskaru jaunumi šajā ziemas sezonā?

    GIVEN veikalos ziemas sezonai piedāvājam asimetriskas formas rotas, smalkas līnijas, ķēdīšu motīvu un matētu metālu auskarus. Šīs sezonas jaunums – klientu iecienīts pirkums – ir pīrsinga auskari, pazīstami arī kā ausu gredzeni. Šis ir auskaru veids, kam nav nepieciešama ausu caurduršana. Šādi zelta auskari parasti ir regulējami, lai atbilstu dažādām ausu formām un izmēriem, tie ir daudzveidīgi izmantojams aksesuārs. Vēl viena aktualitāte – gari ķēdīšu tipa auskari, kas var piešķirt izsmalcinātību lietišķam apģērbam vai eleganci ikdienas apģērbam. Savukārt iegādājoties transformējamus auskarus tos var viegli pielāgot dažādiem apģērba stiliem un pat sezonalitātei, atliek vien nomainīt auskara piekariņu! GIVEN iesaka aplūkot Lilly Spring auskaru un auskaru piekariņu kolekciju!

    Kas jāņem vērā, izvēloties zelta auskarus ar dārgakmeņiem, lai tie ideāli atspoguļotu personības stilu?

    Izvēloties zelta auskarus ar dārgakmeņiem GIVEN iesaka ņemt vērā:

    • Krāsu salikumu – tam jāsakrīt ar dāvanas saņēmēja iecienītākajām krāsām vai toņiem;
    • Stilu un formu – padomājiet par auskaru stilu un dārgakmeņu formu. Tam jāatbilst dāvanas saņēmēja gaumei neatkarīgi no tā, vai tas ir klasisks, moderns vai bohēmisks.

    Bieži vien klienti dod priekšroku auskariem, kurus rotā viņu dzimšanas dienai vai mēnesim atbilstoši dārgakmeņi – arī šādi auskari ir sastopami GIVEN rotu kolekcijās. Savukārt, izvēloties metāla veidu, piemēram, zeltu, apdomājiet, kura toņa zelts vislabāk atbilstu dāvanas saņēmēja tēlam – dzeltens, balts vai rozā. Šobrīd modē ir ne tikai sarkans, dzeltens un balts zelts, bet arī dažādu krāsu pārklājumi, ko veido zeltu rodējot.

    Zelta auskari ar dārgakmeņiem ir īpaši populāra dāvana Ziemassvētku laikā. Ko Jūs ieteiktu, izvēloties dāvanā auskarus?

    Izvēloties zelta auskarus kā Ziemassvētku dāvanu, padomājiet par zelta krāsas izvēli, auskaru formu un izmēru. To ietekmē auskaru valkātājas ikdienas gaitas – profesija, hobiji. Veiciet izpēti, kādi dārgakmeņu veidi valkātājai patīk, kādi piestāv balstoties informācijā par dzimšanas dienu, krāsu saderību u.c. Ja nav pārliecības par to, kādi dārgakmeņi der vislabāk, lielisks padomdevējs dāvanu izvēlē būs GIVEN veikalu konsultanti.

    Savienība – zelts un briljanti – vai tā ir modē arī šogad un kas raksturīgs tieši jaunākā dizaina rotām šajā kombinācijā?

    Zelta un dimantu kombinācija ir nemainīgi iecienītākā pircēju izvēle – briljanta auskari nepieviļ nekad. Dažas jaunāko dizainu iezīmes ir šādas:  minimālistisks dizains, smalkums un elegance. Runa ir gan par smalkām ķēdītēm, gan smalkiem zelta piekariņiem, kuros iestrādāti mazi briljanti.

    Šajā savienojumā aktuāli ir arī vintage un art deco stili, kas īpaši tuvi visiem šī dizaina estētikas cienītājiem. Vintage zelta rotaslietas ir filigrāni darbi, kuru bieži rotā ziedu motīvos ietverti dārgakmeņi, piemēram, briljanti, safīri un smaragdi. Senatnīgajām rotām klasiski tiek izmantots sarkanais jeb rozā zelts, taču, lai iegūtu mūsdienīgu izskatu, arvien biežāk tiek kombinēti dažādi metāli, piemēram, baltais un dzeltenais zelts. Vēl viena tendence, kas raksturīga šim un nākošajam gadam – arvien pieaug pieprasījums pēc ētiski iegūtiem dārgakmeņiem un pārstrādāta zelta. Tiem, kuri meklē ilgtspējīgu un dabai draudzīgu pieeju rotu izveidē, kā arī pieejamākas cenas, jānovērtē GIVEN laboratorijā veidoto dārgakmeņu kolekcija. GIVEN ir atbildīgas juvelierizstrādājumu tirdzniecības līderis Baltijā, piedāvā laboratorijā audzētu briljantu rotu kolekciju STARDUST. Jaunā zīmola rotas veidotas no zelta un briljantiem, kas ražoti laboratorijā, izmantojot ilgtspējīgus procesus. Katram dārgakmenim ir sertifikāts, kas apliecina tā unikalitāti un kvalitāti!

    Pēc kādiem principiem saskaņot juvelierizstrādājumus – auskarus ar gredzeniem un kaklarotām. Vai 2024. gadā modē būs komplekti vai dažādība?

    2024. gadā modes tendences akcentē gan saskaņotus komplektus, gan rotaslietu dažādību. Komplekti kuros auskari, gredzeni un kaklarotas ir saskaņoti, piemēram, vienādās formās, būs lieliski piemēroti formāliem pasākumiem, izceļot valkātāja eleganci. Savukārt lielāku individualitāti un izsmalcinātību var panākt rotas kombinējot savā starpā. Rotu dažādība ļauj valkātāja radošumu. Tomēr GIVEN atgādina – mode ir subjektīva un priekšroka jādod savam personiskajam stilam!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē