• Kādi sieviešu velosipēdi šogad ir modē?

    Reklāmraksts
    11. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēls: Pexels.com, cottonbro
    Attēls: Pexels.com, cottonbro
    Riteņbraukšana var būt lielisks aktivitāšu veids, un, ja Tevi interesē braukšana ar velosipēdu ārpus telpām, ir vēl vairāk iespēju, lai aizvadītu daudz aktīvāku treniņu – katru rītu vari ņemt līdzi velosipēdu uz darbu vai vakaros izpētīt tuvējās bezceļa takas. Pat došanās atpūtas braucienā pa apkārtni var būt jautrs veids, kā pasvīst, it īpaši, ja ikdienu pavadi, sēžot ofisā. Kādi sieviešu velosipēdi šogad ir modē un kam vērst uzmanību, iegādājoties to? Uzzini rakstā!

    Sieviešu velosipēdi: kādas ir iespējas?

    Lai dotos izbraucienā ar velosipēdu, Tev ir nepieciešams tāds ritenis, kas ir aprīkots, lai tiktu galā ar vēlamā reljefa specifikāciju. Par laimi, kvalitatīvas iespējas ir pieejamas katram braukšanas stilam un segumam. 

    Ir trīs vispārīgi velosipēdu veidi – šosejas velosipēdi, kalnu velosipēdi un hibrīdvelosipēdi. Turpinājumā uzzini par šo velosipēdu specifikācijām!

    #1 Šosejas velosipēdi

    Šosejas velosipēdi ir lieliski piemēroti lielu attālumu veikšanai. Lai tie varētu sasniegt pēc iespējas lielāku ātrumu, tiem ir viegli rāmji, slaidas riepas un ieslīpa stūre, kas nodrošina aerodinamiskāku stāvokli uz velosipēda.

    Daži šosejas velosipēdi ir izstrādāti, koncentrējoties uz izturību un komfortu, savukārt citi ir vērsti tikai uz ātrumu, padarot tos par ideālu izvēli, ja vēlies veikt lielākus attālumus, izpētīt lauku apvidus vai plāno piedalīties sacīkstēs vai citās sacensībās.

    #2 Kalnu velosipēdi

    Kalnu velosipēdi ir ļoti daudzpusīgi. Tie parasti ir paredzēti lietošanai bezceļa apstākļos, taču ar tiem joprojām var braukt pa jebkuru ceļu, jo to vienīgais mīnuss, braucot pa šoseju, ir nespēja uzņemt tik lielu ātrumu kā šosejas velosipēdiem.

    Tiem ir plakana stūre un platākas riepas, un parasti tiem ir amortizatori tikai priekšā vai priekšpusē un aizmugurē, kas palīdz līgani pārvarēt nelīdzenu reljefu un nodrošina saķeri kāpumos, līkumos un braucot pa dubļainu zemi.

    Kalnu velosipēdi ir ideāli piemēroti, lai izpētītu vietējos mežus, un dotos pa takām vai brauktu pa īpašu velosipēdu parku.

    #3 Hibrīda velosipēdi

    Hibrīda velosipēdi, kas pazīstami arī kā pilsētas velosipēdi, parasti radīti tā, lai atrastos aptuveni starp šosejas un kalnu velosipēdiem.

    Tiem parasti ir plakana stūre, kas ļauj viegli sekot līdzi apkārtnei un orientēties, braucot satiksmē.

    Hibrīda velosipēdiem var būt viegls šosejas riteņa stila rāmis, kas ir vērsts uz lielāku ātrumu, vai kalnu velosipēda stila rāmis, kas paredzēts nelīdzeniem ceļiem vai takām.

    Hibrīdvelosipēdiem nereti ir arī papildaprīkojums – dubļusargi, bagāžnieks un bērnu sēdeklītis, ko nostiprina aizmugurē.

    Tāpat ir pieejami salokāmie modeļi – tas ir īpaši noderīgi, ja nepieciešams to transportēt ar autobusu vai vilcienu, vai arī, piemēram, ja mājoklī ir ierobežota platība.

    Attēls: Pexels.com, Andrea Piacquadio

    Kādi sieviešu velosipēdi ir šogad modē?

    Vienas konkrētas atbildes uz šo jautājumu nav – modē, kā vienmēr, ir tas, kas sievieti pašu saista. Vienu aizraus sportiski izbraucieni pa šoseju, kamēr cita vēlēsies izbaudīt skaisto dabu, traucoties pa meža takām, pļavām vai pilsētas ielām. Taču ir vairāki zīmoli, kuru velosipēdi ir īpaši aktuāli šobrīd, ņemot vērā to kvalitāti, klientu sniegtās atsauksmes un aprīkojumu. Tie ir, piemēram, Cube, Scott un Ghost zīmolu velosipēdi sievietēm.

    Iegādājoties velosipēdu, jāņem vērā ne tikai modernākā, pieprasītākā ražotāja sniegtais piedāvājums, bet dažādi citi papildu faktori. Lasi Ondo.lv sagatavoto rakstu un uzzini 5 padomus, kā izvēlēties piemērotu velosipēdu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē