Graudaugu maisījums ar garnelēm

Reklāmraksti
13. jūlijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Publicitātes foto
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
30m

  • Graudaugu maisījumu gatavo, kā norādīts uz iepakojuma.
  • Ķiplokus saberž, sajauc ar 1 ēdamkaroti citrona sulas un čili pārslām, pievieno atlaidinātas, nolobītas garneles, sajauc, lai visas pārklājas, un uz 10 minūtēm atstāj iemarinēties.
  • Pannā sakarsē eļļu, liek tajā marinētās garneles, apgrozot cep no abām pusēm, līdz tās maina krāsu un ir gatavas (2 minūtes).
  • Noņem no pannas, uzglabā siltas.
  • Pannā papildina eļļu, pusmēnešos sagrieztu sīpolu nelielā karstumā apmaisot cep mīkstu.
  • Pievieno papriku, apcep un liek klāt uz pusēm pārgrieztus tomātiņus.
  • Arī tos īsu brīdi apgrozot cep, tad iemaisa gatavo graudaugu maisījumu, sakapātus pētersīļus un pārējo citrona sulu.
  • Maisījumu sadala porcijās, virsū liek ceptās garneles.

*Reklāmas projekts sadarbībā ar Pauluns.


 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+