• Šobrīd

    weather img

    Rīga +19°C

    Vidusjūras diēta kapsulās
    Cardioace logo

    Graudaugu maisījums ar garnelēm

    Reklāmraksts
    13. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    30m
    2 vērtējumi
    5/5

    • Graudaugu maisījumu gatavo, kā norādīts uz iepakojuma.
    • Ķiplokus saberž, sajauc ar 1 ēdamkaroti citrona sulas un čili pārslām, pievieno atlaidinātas, nolobītas garneles, sajauc, lai visas pārklājas, un uz 10 minūtēm atstāj iemarinēties.
    • Pannā sakarsē eļļu, liek tajā marinētās garneles, apgrozot cep no abām pusēm, līdz tās maina krāsu un ir gatavas (2 minūtes).
    • Noņem no pannas, uzglabā siltas.
    • Pannā papildina eļļu, pusmēnešos sagrieztu sīpolu nelielā karstumā apmaisot cep mīkstu.
    • Pievieno papriku, apcep un liek klāt uz pusēm pārgrieztus tomātiņus.
    • Arī tos īsu brīdi apgrozot cep, tad iemaisa gatavo graudaugu maisījumu, sakapātus pētersīļus un pārējo citrona sulu.
    • Maisījumu sadala porcijās, virsū liek ceptās garneles.

    *Reklāmas projekts sadarbībā ar Pauluns.


     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+