• Garderobes aktualitātes septembrim

    Reklāmraksts
    9. augusts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Septembris kā pirmais rudens mēnesis arvien biežāk ir salīdzinoši silts, vienīgi vēsi rīti liecina par rudens tuvumu.

    Atbilstoši starpsezonai mūsu garderobē joprojām daudz vasarīgu apģērbu, kurus valkājam kopā  ar vieglām virsjakām, žaketēm, apjomīgiem džemperiem vai džinsu jakām, kas ir piemērotas siltām dienām un vēsākiem vakariem. Joprojām savam komfortam izvēlamies džinsus, kulotes vai garākus svārkus, kas vienlīdz piestāv gan vasaras, gan rudens garderobei. Kā papildinājumu tērpiem izmantojam vēsākam laikam raksturīgus aksesuārus, piemēram, šallītes vai cepures, kas izceļ Jūsu ģērbšanās stilu un piešķir izskatam individualitāti.

    Kādām modes aktualitātēm pievērst uzmanību?

    • Apģērbu slāņošana

    Starpsezonas garderobei raksturīga apģērbu slāņošana:  tā kā laika apstākļi var būt neparedzami, tad, piemēram, komplekts:  t-krekls vai tops, virs tā krekls ar garām rokā, tad plāns bleizers vai džinsu jaka un akcenta šallīte nodrošinās komfortu un optimālu temperatūru visas dienas garumā.  Vislabāk izmantot slāņošanai apģērbus, kurus pēc vajadzības var viegli novilkt un pēc vajadzības atkal uzvilkt.

    • Džinsi, kulotes un tvīda auduma bikses

    Ja vasarā ļāvāmies kleitu sievišķībai un modeļu daudzveidībai, tad rudenī tās ir dažādas bikses. Valkājam klasiskus džinsus, brīvā piegriezuma bikšsvārkus jeb kulotes, atgiežamies pie biksēm no viegla tvīda auduma, kam ir ne tikai elegants kritums, bet arī audums ir viegls un nekarsē.

    • Kleitas un svārki

    Vienkrāsainas kleitas vai svārki joprojām ir lieliska izvēle siltākām septembra dienām. Ja atļauj laika apstākļi, valkājat tos ar sandalēm vai apaviem baleta kurpju stilā, lai radītu vasarīgāku sajūtu.

    • Apavi ar slēgtu purngalu

    Tā kā temperatūra var negaidīti pazemināties un sauli nomainīt rudenīgs lietus, apsveriet iespēju ikdienā valkāt apavus ar slēgtu purngalu, piemēram, kurpes, mokasīnus, puszābakus vai snīkerus ( https://220.lv/lv/apgerbi-apavi-aksesuari/sieviesu-apavi/sieviesu-kurpes ). Snīkeri būs laba izvēle lietainās dienas, jo elegantas kurpes lietus var sabojāt, taču snīkeri būs pietiekami izturīgi un arī pēc samirkšanas, attiecīgi kopti tie atkal izskatīsies labi.

    • Žakete un bleizers

    Rudens garderobi grūti iedomāties bez šiem tradicionāli klasiskajiem apģērbiem. Gribat kaut ko atšķirīgu? Bleizers, kam raksturīgas uzšūtas kabatas un metāla pogas, piešķirs Jūsu apģērbam jūras spēkiem raksturīgo militāro stilistiku.

    • Brīvā laika sporta kostīms

    Ja apsverat ērta kostīma iegādi, tad kāpēc lai tas nebūtu jauna koncepta sporta kostīms – hūdijs ar vienkāršu vai dubulto kapuci un ērtas, brīvi krītošas bikses, kas labi izskatīsies kopā ar snīkeriem. Šajā apģērbā komforts satiekas ar stilu. Šī tipa sporta kostīmus var valkāt ne tikai sportojot, bet arī dažādās ikdienas situācijās – izejot pastaigās, dodoties iepirkties, dodoties uz svētdienas branču, u.c. Brīvā laika sporta kostīms nodrošina perfektu komforta un stila kombināciju. Tā valkāšana ārpus mājas nav ģērbšanās etiķetes neievērošana – nebūt ne! Justies ērti ikdienas norisēs ir šī apģērba veida pamatfunkcija.

    Brīvā laika sporta kostīmi ir izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem, lai nodrošinātu ilgstošu komfortu un izturību. Šie materiāli ir viegli, elpojoši un lieliski piemēroti visintensīvākajām aktivitātēm. Turklāt sporta kostīmus ir viegli kopt un tas nozīmē, ka tas izskatīsies lieliski pat pēc daudzām mazgāšanas reizēm.

    • Zemes toņi un rudens krāsas

    Septembris ir lielisks mēnesis, lai savā garderobē iekļautu zemes toņus un rudens krāsas. Padomājiet par tērpiem brūnos, olīvu, sinepju vai bordo toņos.

    • Aksesuāri

    Papildiniet savu izskatu ar aksesuāriem, piemēram, stilīgu cepuri, saulesbrillēm un škērsām pāri ķermenim valkājamu mazu somiņu.

    Ja vēlaties valkāt vasaras kleitas arī rudenī, vērts iepazīties ar mūsu ceļvedi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē