• Filleri – skaistumam un harmonijai

    Reklāmraksts
    4. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Mūsdienu estētiskā medicīna, izmantojot pildvielas, spēj darīt brīnumus – koriģēt sejas ovālu, neizteiksmīgas lūpas, rūpju rievu pierē… Bieži neaizdomājamies, ka vienlaikus tā savā sejā vairojam arī pozitīvas emocijas, kas ļauj mums gan izskatīties, gan justies jauneklīgākiem un priecīgākiem.

    Dr. Ieva Lāce, Aesthetica klīnika

    Cik gan būtu jauki, ja mūsu seja vienmēr spētu atspoguļot jauneklības garu, kas mīt mūsos neatkarīgi no vecuma! Diemžēl ar gadiem mainās sejas kaulaudu attiecība pret mīkstajiem audiem. Vaigu kauliem zūd apjoms, tāpēc mīkstajiem audiem mazinās atbalsta punkts un tie sāk slīdēt uz sejas vidusdaļu un leju. Tādējādi veidojas izteiktākas rievas deguna un vaiga, kā arī mutes rajonā. Sejas vaibstos iezīmējas novecošanas pazīmes. Pašiem negribot, sākam izskatīties saguruši, norūpējušies, bēdīgi vai dusmīgi. Mīkstajiem audiem dodoties gravitācijas virzienā, bieži veidojas arī iekritums gar orbītas apakšējo malu, kas rada izteiktu noguruma, zilo riņķu izskatu. Cilvēki, kas nāk pie plastikas ķirurga, tā arī saka – vēlos izskatīties ne tik noguris, ne tik dusmīgs, ne tik bēdīgs, mazliet jauneklīgāks. To bieži var sasniegt ar hialuronskābes jeb filleru injekcijām vienām pašām vai kombinācijā ar citām mazinvazīvām procedūrām vai ķirurģisku iejaukšanos.

    Mūsdienās pastāv plašas iespējas koriģēt savu izskatu, izmantojot mazinvazīvas procedūras. Ar injekcijām bieži vien var uzlabot, pilnveidot savu ārieni, tādējādi dažās situācijās attālinot vai pat novēršot nepieciešamību pēc operācijas. Bet jāsaprot, ka ne vienmēr viss ir izdarāms, koriģējams tikai ar injekcijām vien. Manipulācija ilgst no 30 līdz 50 minūtēm, un rezultāts ir redzams jau uzreiz. Vienīgi injekcijas nevajadzētu veikt tieši pirms svarīgiem pasākumiem, jo pēc procedūras var būt zilumi un neliela tūska (tas atkarīgs no lokalizācijas). Taču tos jau nākamajā dienā var maskēt ar kosmētiku. Hialuronskābe audos saglabājas gadu, pusotra. Dažreiz, lai sasniegtu nepieciešamo rezultātu, procedūra jāveic atkārtoti, ar mazāku laika intervālu. Bieži vien cilvēkam ar to pilnībā pietiek, lai viņš pats sev labāk patiktu un arī apkārtējie pamanītu – o, tu izskaties tāds svaigāks! Tāds kā atpūties! Turklāt, ja seko ārstniecības plānam, savu labo izskatu diezgan viegli iespējams saglabāt arī turpmāk.

    Ar filleru injekcijām var izlīdzināt gan virspusējās maigās krunciņas, gan arī dziļākas rievas. Tie ļauj modelēt sejas vaibstus, kas mainās līdz ar novecošanu un kaulaudu izmaiņām, atjaunot zudušo mīksto audu apjomu.

    Ja skatāmies, kā cilvēki izskatās jaunībā, sejas vidusdaļu un lejasdaļu varam iztēloties kā trijstūri, kura smaile pavērsta uz leju, bet pamatne ir vaigu kaulu rajonā – cilvēkam jaunībā ir pilnīgāki vaigi, bet smalkāka sejas lejasdaļa. Līdz ar gadiem šis trijstūris apgriežas kājām gaisā: žokļu līnija kļūst smagnējāka, vaigi – plānāki, taisnāki. Filleru injekcijas, tēlaini izsakoties, palīdz atjaunot apjomu sejas vidusdaļā un šo trijstūri atkal atgriezt sākotnējā pozīcijā – atpakaļ jaunībā.

    Sejā vienmēr svarīga ir harmonija un dabiskums, bet tikpat svarīgi, lai mūsu izskats būtu harmonijā arī ar to, kā paši jūtamies.

    Vairāk informācijas: www.juvederm.lv

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē