• Ceptuve «Lāči» 30 gadu jubilejā priecē ar jaunu produkcijas līniju «LATVIJA»

    Reklāmraksts
    9. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Novembris ir valsts svētku mēnesis. Divas Latvijas valstij nozīmīgas svinamās dienas − 11. novembris, Lāčplēša diena, un 18. novembris, Latvijas Republikas proklamēšanas gadadiena − to padara īpaši svarīgu un nozīmīgu. Katru gadu novembrī latviešu tauta tiek aicināta vairot patriotismu un kopības izjūtu, turpināt veidot stipru Latviju, kā arī vienoties kopīgā dziesmā, slavinot un cildinot tēvzemi.

    Ceptuve «Lāči» ir lepni būt mazai daļiņai no Latvijas. Ar vislielāko atbildību jau 30 gadus «Lāči» nes Latvijas vārdu arī plašajā pasaulē, turot godā latviešu tautas simbolu – īstu rudzu maizi. Maizi, kas gatavota pēc senām latviešu maizes cepšanas tradīcijām, izmantojot tikai kvalitatīvas un dabīgas izejvielas. Bet visu pamatā ir rūpīgs roku darbs, atbildība un liela mīlestība! Pa īstam un no sirds.

    Par godu divām skaistām jubilejām – «Lāčiem» 30 un Latvijai 105 – «Lāči» ir radījuši patriotisku un svinīgu produkcijas līniju «LATVIJA», kas ietver sevī gan maizes, gan šokolādes, gan konditorejas produktus. Lai ikvienam īstenam latvietim būtu ko likt uz svētku galda, priecējot sevi un savus mīļos.

    Produktu dizainos cauri vijas elementi, kas īpaši raksturo Latviju: nacionālās krāsas, latvju raksti, valsts kontūra, tautas tērps, karogs un, protams, daba. Mīlestība pret tēvzemi jūtama ikvienā produktā – garšā, smaržā un estētiskajā baudījumā.

    Ar Lāču produkciju svētku noskaņa būs garantēta

    Tumšās šokolādes konfektes «Latvija» ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi

    «Lāču» šokolādes meistari ir radījuši unikālas «Tumšās šokolādes konfektes ar dzērvenēm un rudzu rīvmaizi». Zeltainie labības lauki izauklējuši Latvijas lepnumu – rudzu maizi. Latvijas mežā augusi dzērvene, kura ir bagāta ar vitamīniem. Klāt ir pievienots arī balzams, kura maģisko ietekmi uz cilvēka veselību zina ikviens latvietis. Apvienojot šīs trīs vērtības, ir radīta unikāla šokolādes konfekšu recepte, kas pilnībā apliecina latviskās garšas unikalitāti.

    Mājas rudzu maize un Mājas saldskābā maize

    Tautiskos tērpos ietērptas ĪSTĀS «Mājas maizes». Maizes, kas ceptas kā senos laikos – ar pašu gatavotu bioloģisko ieraugu, izmantojot dabīgas un augstvērtīgas izejvielas, kā arī katru kukulīti veidojot ar rokām.

    Šeit ir pievienots mazāk sāls un cukurs, tādējādi padarot tās vēl veselīgākas, kā arī pieejamākas cilvēku grupām, kuras ikdienā patērē mazāk sāli un cukuru, tostarp, veselīga dzīvesveida piekritēji. Mājas maizes ir gatavotas bez E-vielām, konservantiem, kā arī satur daudz šķiedrvielas, dabīgos vitamīnus un minerālvielas.

    Mandeļu-medus trijstūrīšu cepumi ar dzērvenēm «Latvija»

    Iemīļotie un iecienītie mandeļu – medus trijstūrīšu cepumi šoreiz ir papildināti ar Latvijas vērtīgākajām ogām – dzērvenēm. Pamatnīte top no gardas smilšu mīklas, kuras recepte ir nemainīga un tiek turēta Lāču ģimenes pūrā. Kā ierasts, šie cepumi ir gatavoti no Latvijā ievākta medus, ko sarūpējušas mūsu čaklās bitītes no krāšņajām ziedu pļavām. Lai dāvātu īstas Latvijas valsts svētku sajūtas, trijstūrīšu cepumi ietērpti skaistā un patriotiskā iepakojumā.

    Tumšās šokolādes tāfelīte «Latvija» pildīta ar rudzu rīvmaizi un dzērvenēm

    JAUNUMS «Lāču» sortimentā – PILDĪTĀ šokolādes tāfelīte. Ik katrā šokolādes gabaliņā ir brīnumgards pildījums, kas izcili sader kopā. Šoreiz pildījumā ir saderinātas trīs latvju vērtības – īsta rudzu rīvmaize, maģiskais melnais balzams un visvērtīgākā Latvijas oga – dzērvene. «Lāčos» viss top ar lielu mīlestību, ko arī var sajust, baudot izcilos šokolādes meistardarbus.

    Siera kūka «Latvija» ar ķiršiem un rudzu rīvmaizi

    Uz svētku galda noteikti ir jābūt «Lāču» kūkai. Sārtos toņos kā Latvijas karogs – tāda ir «Lāči» jaunā «Siera kūka ar ķiršiem un rudzu rīvmaizi». Gatavota no izcilas smilšu mīklas pamatnes, bagātīgi to pārklājot ar izsmalcinātu krēmsiera pildījumu. Un visbeidzot dekorē ar Latvijā augušu gardo ķiršu ievārījumu. Lielisks svētku mielasta noslēgums!

    LĀČU produkcijas līnija «Latvija» ir ne tikai burvīgs papildinājums Jūsu svētku galdam vai dodoties ciemos, bet arī lielisks suvenīrprodukts no Latvijas. Ikviens Lāču produkts simbolizē latviskās vērtības – smaržā un garšā, sajūtās un noformējumā.

    No sirds novēlam ikvienam sajust visbrīnišķīgāko Latvijas svētku noskaņu – ar labām domām, patriotismu sirdīs, mīlestību un visgardākajiem «Lāču» produktiem!

    Lai labi garšo!

    Visplašākais produkcijas klāsts ir visos LĀČU veikalos, izvēlies tuvāko veikalu šeit: https://laci.lv/lv/veikali/ .

    Ērti pasūtījumus veikt ir LĀČU internetveikalā: www.laci.lv . Iegādāto produkciju nogādāsim līdz Tavām namdurvīm vai tuvāko Lāču veikalu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē