• Cepta forele ar dārzeņiem

    Vietējais top!
    2. decembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Svinam svētkus ar Vietējais top!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    1 vērtējums
    5/5
    • Cepešpannā ar foliju liek foreli, apkaisa ar sāli un pipariem, pārlej citrona sulu. Visu kārtīgi ierīvē zivī. Pārlej ar olīveļļu, iesmērē.
    • Pa visu cepamtrauku kārto sīpolu gredzenus.
    • Pannas labajā augšējā stūrī kārto gabalos sagrieztu novārītu seleriju, labajā apakšējā stūrī kārto gabalos sagrieztus novārītus kartupeļus, kreisajā apakšējā stūrī kārto gabalos sagrieztus novārītus burkānus, augšējā kreisajā stūrī kārto gabalos sagrieztu novārītu baklažānu.
    • Dārzeņus kārto blakus forelei, lai nenosegtu zivi.
    • Apber dārzeņus ar ķiploku sāli, pārlej ar olīveļļu.
    • Cieši pārklāj ar foliju.
    • Cep cepeškrāsnī 200 grādos 20 minūtes.
    • Izņem no krāsns, noņem augšējo foliju un vēlreiz cep cepeškrāsnī 200 grādos 10 minūtes.
    • Dekorē ar citrona daiviņām un rozmarīna zaru.

    Materiāls tapis sadarbībā ar Veikals top!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē