• Beata Jonite: Mamma man ir devusi ļoti daudz brīvības darīt, ko es gribu, un tas ir ļoti drosmīgi

    Reklāmraksts
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mammu un meitu attiecības vienmēr ir unikālas. Katrai tās būs citādas. Ir meitas, kurām mamma ir siltuma un sirsnības iemiesojums, citām – mamma ir labākā draudzene vai, gluži otrādi, stingra audzinātāja un disciplinētāja, kas vienmēr sniedz pareizos padomus.

    Šoreiz parunāsim par mammu un meitu, kuras uzsver, ka viņu attiecības vislabāk raksturo vārdi siltums un uzticība – gan ikdienā, gan kopīgos ceļojumos, gan īpašos, skaistu kinostāstu

    Aizraujošo un izzinošo mammu un meitu sarunu pilnā garumā videoformātā varat noskatīties www.eucerin.lv.

    PAR   ESEJĀM UN   KOŠIEM PĀRSTEIGUMIEM

    «Atceros, ka pamatskolā bija jāraksta esejas. Piemēram, kas ir mans elks. Vienmēr rakstīju – mamma,» atklāj Beata Jonite, uzsverot mammas spēju sagādāt brīnišķīgus pārsteigumus, šādi iekrāsojot ikdienu. Beata atceras, ka mamma neplānoti ieradās uz meitas izlaidumu Lielbritānijā un sagaidīja viņu sēžam uz mājas kāpnēm ar kleitu rokās. «Tas bija kā no filmas,» atzīmē Beata. Viktorija min – vienmēr ir teikusi meitai, ka viņa ir spējīga un skaista, un atzīmē, cik svarīgi ir bērniem teikt atzinīgus vārdus.

    Beata Jonite: «Mamma man ir devusi ļoti daudz brīvības darīt, ko es gribu, un tas ir ļoti drosmīgi.»

    PAR KOPĪGIEM PRIEKA MIRKĻIEM

    Viktorija uzsver, ka Beata jau agri ir bijusi patstāvīga – gan mācoties ārzemēs, gan arī agrā vecumā apceļojot Austrāliju un Jaunzēlandi. Lai gan tagad abas ir ļoti aizņemtas savā profesionālajā dzīvē un Beata ir pieaugusi, viņas prot rast laiku arī kopābūšanai, piemēram, kopīgos ceļojumos, no kuriem spilgtākais bija Singapūra, bet nesenākais – Oslo, kur abas pavadīja lielisku nedēļas nogali. «Bija tik jauki pabūt ārpus ikdienas, darba un pavadīt laiku divatā,» atceras Beata.

    PAR MAMMAS ATBILDĪBU

    «Kad Beata tikko piedzima, skatījos uz viņu un sapratu, ka nu vairs pati nevaru būt bērns, tagad ir jāpieaug, jo bērns ir ļoti liela atbildība,» atklāj Viktorija Joniene. Viņa stāsta, ka vienmēr ļoti daudz strādājusi, jo vēlējusies, lai bērnam tiek viss pats labākais. «Vienmēr mēģināju ieguldīt visu, ko vien var,» saka Viktorija, atzīstot, ka vēlējusies meitu, tāpēc bijusi īpaši priecīga. «Nevarēju iedomāties, ka var būt kas cits. Puika? Nē, nē. Protams, tikai meita. Tas ir tik dabīgi,» tā Viktorija.

    Viktorija Joniene: «Bērns ir milzīga atbildība, vienmēr centos ieguldīt viņā visu labāko.»

    PAR VĒRTĪGĀKO

    «Man ļoti patīk mammas drosme, kas izpaužas, sākot ar aizraušanos ar ekstrēmiem sporta veidiem, beidzot ar lēmumu pieņemšanu, pat ja tie liekas sāpīgi vai bailīgi,» skaidro Beata. Viktorija atzīmē, ka Beata ir lieliska padomdevēja un viņas ieteikumiem var uzticēties. «Man ir brīnišķīgs bērns! Beata ir veca, vieda dvēsele un ļoti bieži dodman labus padomus,» tā Viktorija. Beata novērtē arī brīžus, kad mamma ir pateikusi kādu stingrāku vārdu, jo tas ir palīdzējis dzīvē virzīties tālāk, skatīties plašāk un sasniegt vairāk.

    EUCERIN – RŪPĒS PAR TAVAS ĀDAS SK AISTUMU UN VESELĪBU

    Dermokosmētikas zīmols Eucerin atbalsta sievietes centienus uzturēt ādas veselību, skaistumu un labsajūtu jau daudzus gadus, sniedzot pielāgotu ādas kopšanu jebkurā vecumā. Beatai īpaši piemērota ir Eucerin Hyaluron-Filler produktu sērija ar hialuronskābi, kas ne tikai samazina pirmās redzamās novecošanas pazīmes, piemēram, mitruma zudumu, mīmikas līnijas un grumbiņas, bet, regulāri lietojot, arī izlīdzina pat dziļākās grumbas. Eucerin Hyaluron-Filler ar jauno formulu ir efektīvāks nekā jebkad agrāk: aktīvā viela enoksolons kavē hialuronskābes mazināšanos ādā par 50%. Gludāka, starojošāka un jaunāka āda.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē